Închide meniul

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Gică Hagi, complet descumpănit: “Nu avem bani, nu suntem noi cei mai bogați!”. Ce îl deranjează pe “Rege”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2022, 23:19

Reclamă
Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Gică Hagi, complet descumpănit: “Nu avem bani, nu suntem noi cei mai bogați!”. Ce îl deranjează pe “Rege”

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa

Hepta

Farul Constanța și CFR Cluj au încheiat cu scorul de 0-0 meciul din runda a doua a play-off-ului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Gică Hagi, descumpănit: “Nu avem bani, nu suntem noi cei mai bogați!”

Gică Hagi își dorea să câștige cele 3 puncte în meciul cu CFR Cluj. Totuși, “Regele” nu s-a arătat foarte dezamăgit de remiza albă de la Ovidiu.

Hagi a vorbit și despre diferența de ordin financiar dintre Farul Constanța și celelalte echipe din play-off, care se bat pentru titlu.

“Un meci greu, dificil, ambele echipe au încercat să marcheze. CFR a făcut un meci foarte bun la noi acasă. Noi nu am fost prea inspirați cel puțin în atac. Am pierdut multe mingi, n-am combinat, s-a jucat mult individual.

Am avut și noi ocazii clare, dar nu credeam că nu se va înscrie. Ambele echipe voiau să marcheze, dar uneori așa e fotbalul. Au avut mai multe ocazii decât noi. Nu am știut să dezvoltăm zonele libere, dar ne-am apărat bine. Acest rezultat nu ne ajută nici pe noi, nici pe ei.

Reclamă

Gică Hagi știe ce n-a funcționat în meciul cu liderul din Liga 1: „N-am reușit să jucăm colectiv!”

Jocul colectiv câștigă meciurile. Din păcate n-am reușit să jucăm colectiv la cel mai bun nivel al nostru. Atacanții pierd prea ușor mingile. Noi voiam cele 3 puncte, așa cum vrem la fiecare meci. Vrem să creăm o mentalitate de învingător. Dar lucrurile nu sunt ușoare, e nevoie de timp.

Am jucat cu cele mai bune echipe în primele două etape din play-off, abia am început. Le-am făcut față, suntem în primul an. Îmi doresc mult, dar e nevoie de timp și răbdare ca să construim o echipă puternică.

Nu avem bani, nu suntem noi cei mai bogați. Cu 0 bani de transferuri, cu jucători pe care îi prindem cum îi prindem. Sunt multe… Chiar dacă vreau să mă compar cu ei. Lucrurile ar fi mult mai ușoare.”, a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu, complet impresionat de jucătorii săi: „A fost un meci demn de preliminariile UEFA Champions League!”

Dan Petrescu consideră că nivelul meciului de la Ovidiu a fost demn de preliminariile UEFA Champions League.

“A fost un meci excelent, dificil. Am făcut un meci foarte bun, față de cel în care am câștigat cu 2-0 (n.r. – în returul din sezonul regulat). Echipa a făcut un joc excelent. Ne-am creat ocazii, nu cred că există vreun meci în care Farul să fi suferit așa.

Ei cu oricine joacă au foarte multe ocazii și posesia mingii. Pressing-ul nostru a fost excelent. I-am surprins, nu am ce să reproșez nimănui. Pur și simplu nu aveam pe cine să schimb. Am fost mulțumi de toți jucătorii.

A fost un meci de Europa League, dacă nu chiar de preliminariile UEFA Champions League, ca intensitate și calitate. Au jucat și ei cu 3 fundași centrali, au o echipă solidă. Nu a fost ușor pentru noi, dar nici pentru ei.

Avem 22 de meciuri în care nu pierdem. Despre alții se vorbește când fac recorduri, de noi se uită. Noi aveam în momentul de față 15 puncte față de FCSB, da? (n.r. – fără înjumătățire). 0-0 la Farul, cu antrenor Gică Hagi, care acasă domină pe oricine. Am făcut un meci foarte bun. Voiam să jucăm prost și să batem, dar nu poți face asta mereu.”, a spus Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și