Închide meniul

Farul, nevoită să vândă din nou jucători! Anunțul lui Gică Popescu: „Avem un deficit bugetar”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 decembrie 2022, 13:43

Farul, nevoită să vândă din nou jucători! Anunțul lui Gică Popescu: Avem un deficit bugetar”

Farul este nevoită și în acest an să vândă jucători

Profimedia

Farul Constanța este nevoită și în acest sezon să vândă jucători pentru a putea acoperi deficitul bugetar. Chiar dacă pe plan sportiv lucrurile funcționează perfect pentru formația lui Gică Hagi, situația financiară stă diferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul anilor, pentru a acoperi cheltuielile de la club, Hagi a fost nevoit să renunțe la cei mai buni jucători ai săi. Conform „Regelui”, această situație a fost principala cauză pentru care Farul nu s-a putut lupta an de an la titlu.

Farul, nevoită să vândă din nou jucători! Anunțul lui Gică Popescu: „Avem un deficit bugetar”

Gică Popescu, președintele Farului, a anunțat că situația nu se prezintă diferit nici în acest sezon. Astfel, fotbaliștii importanți ar putea pleca de la formația constănțeană în următoarele perioade de transferuri.

„Avem un deficit bugetar pe care îl acoperim an de an din vânzări de jucători. Noi suntem forţaţi să vindem jucători, pentru că altfel nu ne putem acoperi bugetul.

Atunci când jucătorii noştri sunt ofertaţi de cluburi din afară, este o bucurie pentru noi, lăsând la o parte capitolul finaciar. Dar faptul că se uită la jucătorii noştri, înseamnă că apreciază calitatea lor şi ceea ce facem la Constanţa.

Reclamă

Noi analizăn orice ofertă primită. Ne uităm spre interesul jucătorului pentru a merge la mai bine, apoi şi la avantajele noastre financiare.

Deocamdată, nu avem oferte pentru jucătorii noştri sau nu avem oferte concrete. Când joacă bine jucătorii, sunt ofertaţi. Alibec a făcut, până acum, un sezon excepţional, cu o poftă de joc pe care nu am văzut-o la el în trecut, disponibil la un efort într-o manieră excepţională.

Pitu este în cel mai bun moment al carierei sale, pentru că până acum juca bine, dar nu marca. Acum reuşeşte să şi marcheze, este un pasator expecţional. E normal să se vorbească și despre el”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Spania, la picioarele lui Gică Hagi! Ce scriu spaniolii despre Farul

Jurnaliştii de la AS.com i-au dedicat un întreg articol „Regelui”, titlul fiind unul cuprinzător: „Hagi revine în top!”. În continuare, ibericii laudă performanţele reuşite de tehnician la Farul, menţionând că a început proiectul de jos, cu scopul de a creşte tineri jucători.

Mai mult decât atât, publicaţia spaniolă a mai menţionat faptul că cel mai bun produs al Academiei de la malul mării este Ianis Hagi, internaţionalul român care evoluează la Rangers.

„Farul, condusă de fostul internaţional român de la Real Madrid şi FC Barcelona, încheie anul ca şi campioană de iarnă a României. Hagi este propietarul şi antrenorul aceste echipe istorice din portul Constanţa, de pe litoralul Mării Negre, club la care a debutat ca fotbalist.

A revenit în 2021, când entitatea a fuzionat cu Viitorul Constanţa, pe care o înfiinţase în 2009, cu scopul de a pregăti tineri jucători şi de a revitaliza fotbalul românesc.

Cu un model inspirat de Masia, de la Barcelona, proiectul lui Hagi a pregătit numeroşi tineri fotbalişti. Mulţi dintre ei fac acum parte din naţionala României. Cel mai de succes produs al lor este fiul lui Hagi, Ianis Hagi, care joacă pentru echipa scoţiană Rangers”, au scris cei de la AS.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și