Închide meniul

Farul – Rapid | Mihai Iosif, emoţii mari înainte de duelul cu Gică Hagi: „Un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 16:31

Farul – Rapid | Mihai Iosif, emoţii mari înainte de duelul cu Gică Hagi: „Un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi

Farul - Rapid | Mihai Iosif, emoţii mari înainte de duelul cu Gică Hagi

Hepta

“Hagi e ceva unic pentru România. Are o echipă care joacă un fotbal frumos, o echipă foarte bună. Am spus acum câţiva ani că un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi”, a spus Iosif, înainte de duelul de la Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – Rapid, sâmbătă, de la 21:30

Rapid va întâlni Farul Constanţa, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.30, în etapa a 18-a a Ligii 1. Rapidiştii ocupă locul 5 în clasament, cu 28 de puncte, iar Farul este pe 8, cu 26 de puncte. Lider în clasament este CFR Cluj, care are 45 de puncte. Giuleştenii vin după un 1-1 cu Mioveni.

„Jucăm cu o echipă care practică un fotbal ofensiv, colegă de clasament, sperăm să obţinem un rezultat favorabil. Noi mergem la toate meciurile la victorie. La noi încărcătură mare e non-stop. Ne simţim încrezători şi sperăm să ţinem pasul cu plutonul fruntaş.

E un campionat extrem de echilibrat, în care sunt două sau maxim trei echipe care încearcă să se distanţeze, în rest este un pluton de 7-8 echipe care se luptă pentru celelalte locuri din play-off. Echipele sunt de valori apropiate, nu cred că e nimeni conjunctural acolo”, a mai spus Iosif.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și