Închide meniul

Favoritul lui Gigi Becali, delegat la FCSB – Sepsi. Roş-albaştrii au obţinut rezultate excelente cu arbitrul care are „nume biblic”

Reclamă

Publicat: 22 august 2021, 18:16

Favoritul lui Gigi Becali, delegat la FCSB – Sepsi. Roş-albaştrii au obţinut rezultate excelente cu arbitrul care are „nume biblic

Favoritul lui Gigi Becali, delegat la FCSB - Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Arbitrul din Cluj-Napoca este unul unul dintre preferaţii patronului vicecampioanei României. Feşnic va fi ajutat de Valentin Avram, Alexandru Cerei şi Iulian Călin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Favoritul lui Gigi Becali, delegat la FCSB – Sepsi

Horaţiu Feşnic a mai arbitrat trei meciuri dintre FCSB şi Sepsi. Ultima dată a fost la centru într-o remiză, scor 1-1, la finalul anului trecut.

Cel mai bun arbitru la ora asta este, după părerea mea ăla, Sfeşnic (n.r. – Horaţiu Feşnic). Clar, simplu, liniştit, unde e fault, pac, fault, fluieră, nu are nicio emoţie, nicio teamă, îmi place statura lui, Sfeşnic. Are şi nume biblic. Când am auzit de el am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic. Pe cuvânt„, a declarat Gigi Becali în 2017.

Feşnic a arbitrat-o pe FCSB în 22 de meciuri, iar roş-albaştrii au obţinut rezultate notabile. Au obţinut 14 victorii şi patru remize cu „centralul” de 31 de ani.

Edi Iordănescu vrea să umple Arena Naţională

Edi Iordănescu şi-a intrat în rol la FCSB. Pe lângă pregătirea meciului cu Sepsi, antrenorul roş-albaştrilor a avut un mesaj clar pentru fani, pe care îi aşteaptă pe Arena Naţională.

Reclamă

Mâine, eu voi fi pe Arena Naţională! Voi?”, e mesajul lui Edi Iordănescu, într-un clip promovat pe reţelele de socializare ale vicecampioanei. FCSB – Sepsi se joacă luni, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară.

În afara de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele. Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizata.

Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și