Închide meniul

Faza care a schimbat soarta derby-ului FCSB – Dinamo! Steliano Filip, eliminat „gratuit” de Istvan Kovacs? „Câinii” au făcut un scandal uriaş

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2021, 22:36

Faza care a schimbat soarta derby-ului FCSB – Dinamo! Steliano Filip, eliminat „gratuit de Istvan Kovacs? „Câinii au făcut un scandal uriaş

Deian Sorescu, eliminat în meciul cu FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Deian Sorescu, eliminat în Derby de România
  • Dinamo, umilită de FCSB pe Arena Naţională

În minutul 37 din Derby de România, la scorul de 1-0 pentru trupa lui Edi Iordănescu, arbitrul partidei a decis să scoată cartonaşul roşu la o intervenţie a lui Filip. Decizia a uluit pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip, eliminat de Istvan Kovacs în Derby de România

Mijlocaşul de 27 de ani a avut o intervenţie energică la Vali Gheorghe, jucător aflat la debut în tricoul marii rivale. Fotbalistul adus de la Astra s-a întins pe gazon şi a acuzat mari dureri.

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Steliano, moment în care jucătorul lui Dinamo a răbufnit şi a încercat să-şi facă singur dreptate. I-a aruncat cuvinte grele „centralului” partidei. Pe reluări s-a putut vedea că faultul făcut de dinamovist nu a fost unul dur şi că, în mod normal, nu era de cartonaş roşu.

Reclamă

Filip a fost scos cu greu de pe teren şi a continuat să îi adreseze injurii lui Istvan Kovacs. Nici coechipierii săi nu şi-au păstrat calmul şi s-au împins cu rivalii de la FCSB.

În repriza a doua putea să fie eliminat şi Deian Sorescu. Tot Vali Gheorghe era să îl „scoată”. În minutul 54, golgheterul „câinilor” l-a faultat dur pe debutantul de la FCSB şi a scăpat. A primit doar cartonaş galben.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu