Închide meniul

FC Argeș – Dinamo 2-1 | Iuliu Mureșan a făcut praf arbitrajul lui Marcel Bîrsan. „Le-a spus jucătorilor că nu a fluierat la Matei. Atunci ce a fluierat?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 23:05

FC Argeș – Dinamo 2-1 | Iuliu Mureșan a făcut praf arbitrajul lui Marcel Bîrsan. „Le-a spus jucătorilor că nu a fluierat la Matei. Atunci ce a fluierat?

Iuliu Mureșan, replică dură pentru Dragoș Sterpu

Captură as.ro

Dinamo a avut două goluri anulate în meciul cu FC Argeș, dar „câinii” s-au enervat cel mai mult când Bîrsan nu a validat golul lu Cosmin Matei. În plus, FC Argeș a beneficiat și de un penalty controversat, după ce Cristian Dumitru a căzut de lângă Patriche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș – Dinamo 2-1 | Iuliu Mureșan a făcut praf arbitrajul lui Marcel Bîrsan

Am avut un gol valabil. Nu-mi place să comentez. Am fost foarte dezavantajați. La 1-0, am avut gol valabil și nu știu de ce a fost anulat de către arbitru. Din păcate, ați văzut și voi, a fost un gol anulat. Nu vreau să cer părerea, dar am văzut reluări, am primit mesaje de la prieteni, chiar de la foști arbitrii, de la foști fotbaliști care toți că au zis că nu a fost nimic.

Un gol anulat gratuit. Mai mult, mi-au spus jucătorii că l-au întrebat pe Bîrsan și le-a zis că nu la Cosmin Matei a fluierat, dar atunci la ce? A fost o greșeală foarte mare de arbitraj, care ne-a defavorizat. Am fost și ‘tăiați’ de la începutul partidei. Am primit niște cartonașe galbene în primele 15-20 de minute, sunt lucruri care te ‘taie’.

Probabil că nu suntem foarte iubiți de unii participanți la joc, dar ar trebui să fie mai multă corectitudine. Nu-mi place să vorbesc, dar nu pot să nu zic că am fost dezavantajați clar”, a spus Iuliu Mureșan, după meciul FC Argeș – Dinamo 2-1.

FC Argeș – Dinamo 2-1

După o primă repriză fără evenimente, FC Argeș a deschis scorul în minutul 51, prin Ișfan, care a marcat cu o execuție spectaculoasă după un corner. Înconjurat de fundași dinamoviști, și-a așezat mingea pe o reluare din întoarcere, iar Chesneau n-a mai putut interveni. Balonul s-a oprit în plasa laterală.

Reclamă

A urmat o fază controversată cu arbitrul Marcel Bîrsan în prim-plan. Cosmin Matei reușise să-l învingă pe Greab cu un șut tare, dar „centralul” a anulat reușita pentru un presupus fault în atac la fundașul Joao Miguel. Reluările au arătat însă că intervenția jucătorului dinamovist a fost regulamentară.

Piteștenii și-au dublat avantajat în minutul 68, prin Ionuț Șerban, care a marcat dintr-un penalty. Cristian Dumitru, poreclit „Aguero din Berceni”, a scos lovitura de la 11 metri după ce a fost faultat de Patriche, la scurt timp după ce Prepeliță îl introdusese în teren.

Pe final, Mirko Ivanovski a reușit să reducă din diferența, dar a fost insuficient pentru ca Dinamo să plece neînvinsă de la Pitești. S-a terminat 2-1 pentru FC Argeș, care a urcat pe locul 8 în Liga 1 și s-a apropiat la un singur punct de play-off. Dinamo rămâne penultima în clasament. „Câinii” ar putea să fie depășiți de Academica Clinceni, care are meci cu CS Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC Argeș – Dinamo 2-1
  • Iuliu Mureșan a făcut praf arbitrajul lui Marcel Bîrsan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și