Închide meniul

FC Argeș – FCSB 1-0 | „Cine să joace fundaș stânga?” Andrei Miron, disperat. Roș-albaștrii își pierd speranța. „Dacă nu o mai prindem pe CFR Cluj, măcar o Cupă Europeană”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2022, 23:31

FC Argeș – FCSB 1-0 | „Cine să joace fundaș stânga? Andrei Miron, disperat. Roș-albaștrii își pierd speranța. „Dacă nu o mai prindem pe CFR Cluj, măcar o Cupă Europeană

Andrei Miron, FCSB

Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

„Am avut posesia, ne-am creat ocazii. E păcat că am pierdut astăzi. E adevărat că au lipsit jucători de clasă şi astăzi. Tănase a avut ceva simptone, febă. A trebuit să schimbăm sistemul, dar nu ăsta a fost motivul. Am luat gol pe o greşeală, dar asta e. Mergem mai departe. E o distanţă destul de mare, dar atâta timp cât mai sunt șanse matematice mergem mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș – FCSB 1-0 | Andrei Miron, disperat

E o periodă mai grea, primim gol foarte ușor pe greșeli. Nu doar individuale, ci colectiv. Azi a fost individuală, dar se întâmplă, mergem mai departe. Andrei Vlad e foarte supărat, se întâmplă. Poate din cauza terenului, nici nu am vazut faza. Se poate întâmpla.

N-am avut fundaș stânga. Cine să joace fundas stânga? Sperăm să revină mai mulți jucători și să revenim la sistemul în care am jucat bine. Avem nevoie de puncte și trebuie să luptăm pentru primul loc, dacă mai putem. Dacă nu, o Cupă Europeană„, a spus Andrei Miron, după FC Argeș – FCSB 1-0. 

FC Argeș – FCSB 1-0

FC Argeș a deblocat tabela în partida cu FCSB în minutul 16, prin George Ganea. Dar golul încasat de echipa lui Toni Petrea e în totalitate din cauza lu Andrei Vlad. Vlad a primit o minge simplă în interiorul careului și, în mod inexplicabil, s-a încurcat în momentul în care a vrut să transmită balonul mai departe. Piciorul portarului lui FCSB parcă a „înghețat” când a atins balonul.

Mingea a fost interceptată de Cristi Tănase, fostul jucător al roș-albaștrilor, care l-a lăsat pe George Ganea cu poarta goală. Atacantul lui FC Argeș, spre deosebire de Vlad, nu s-a făcut de râs.

Reclamă

După ce s-a văzut condusă, FCSB a egalat rapid, prin Ianis Stoica, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. La aceeași fază, Greab a scăpat incredibil mingea din mână, dar a fost salvat de semnalizarea tușierului.

În repriza a doua, Gigi Becali l-a umilit pe Claudiu Keșeru. Atacantul se pregătrea să intre în teren, dar patronul a dat ordin ca veteranul de 35 de ani să fie trimis înapoi pe margine. Pe buzele atacantului s-a putut dezamăgirea. „Nu se poate!”, a reacționat atacantul. Fanii au început să scandeze numele atacantului. Becali l-a introdus până la urmă pe Keșeru în ultimele 10 minute.

S-a terminat 1-0 pentru FC Argeș, care a bifat o victorie uriașă și se va lupta pentru play-off, în ultima etapă din sezonul regulat, cu FC Botoșani. De cealaltă parte, FCSB a rămas la 14 puncte în urma liderului CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări
  • FC Argeș – FCSB 1-0
  • Reacția lui Andrei Miron

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și