Închide meniul

FC Argeș – FCSB 1-0 | „Perioada proastă a venit exact când nu trebuia!” Ianis Stoica a pus tunurile pe arbitraj. „E deja al doilea gol care mi se anulează!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2022, 23:16

FC Argeș – FCSB 1-0 | „Perioada proastă a venit exact când nu trebuia! Ianis Stoica a pus tunurile pe arbitraj. „E deja al doilea gol care mi se anulează!

Ianis Stoica, FCSB

Hepta

  • FC Argeș – FCSB 1-0
  • Reacția lui Ianis Stoica

După ce s-a văzut condusă, FCSB a egalat rapid, prin Ianis Stoica, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. La aceeași fază, Greab a scăpat incredibil mingea din mână, dar a fost salvat de semnalizarea tușierului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș – FCSB 1-0 | Ianis Stoica acuză arbitrajul

„O seară neagră, deja ne-am cam îndepărtat de CFR, s-a făcut o distanță destul de mare. Au fost și foarte mulți absenți, au lipsit jucători cheie, Olaru, Tănase. Cred că în momentul în care Greab nu a avut mingea sub control, eu am tras mingea cu talpa. Cred că a fost un gol valabil. E deja al doilea gol care mi se anulează și nu prea e ok.

E o perioadă proastă care a venit exact când nu trebuia, ne apropiasem de CFR Cluj. Trebuie să uităm de această perioadă, trebuie să ne batem la titlu până nu mai avem șanse. Așa cum avem noi o perioadă proastă, așa pot avea și cei de la CFR Cluj, în fotbal totul este posibil”, a spus Ianis Stoica, după FC Argeș – FCSB 1-0.

Reclamă

FC Argeș – FCSB 1-0

FC Argeș a deblocat tabela în partida cu FCSB în minutul 16, prin George Ganea. Dar golul încasat de echipa lui Toni Petrea e în totalitate din cauza lu Andrei Vlad. Vlad a primit o minge simplă în interiorul careului și, în mod inexplicabil, s-a încurcat în momentul în care a vrut să transmită balonul mai departe. Piciorul portarului lui FCSB parcă a „înghețat” când a atins balonul.

Mingea a fost interceptată de Cristi Tănase, fostul jucător al roș-albaștrilor, care l-a lăsat pe George Ganea cu poarta goală. Atacantul lui FC Argeș, spre deosebire de Vlad, nu s-a făcut de râs.

Reclamă

În repriza a doua, Gigi Becali l-a umilit pe Claudiu Keșeru. Atacantul se pregătrea să intre în teren, dar patronul a dat ordin ca veteranul de 35 de ani să fie trimis înapoi pe margine. Pe buzele atacantului s-a putut dezamăgirea. „Nu se poate!”, a reacționat atacantul. Fanii au început să scandeze numele atacantului. Becali l-a introdus până la urmă pe Keșeru în ultimele 10 minute.

S-a terminat 1-0 pentru FC Argeș, care a bifat o victorie uriașă și se va lupta pentru play-off, în ultima etapă din sezonul regulat, cu FC Botoșani. De cealaltă parte, FCSB a rămas la 14 puncte în urma liderului CFR Cluj.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!