Închide meniul

FC Argeș – FCSB 2-3. Toni Petrea a câștigat la Pitești, dar nu-și mai face calcule pentru titlu: „Chiar nu vreau!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2022, 21:56

FC Argeș – FCSB 2-3. Toni Petrea a câștigat la Pitești, dar nu-și mai face calcule pentru titlu: „Chiar nu vreau!

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

FC Argeș – FCSB 2-3. Per total, Toni Petrea s-a arătat mulțumit de victoria in-extremis de pe terenul lui FC Argeș. Totuși, tehnicianul FCSB-ului a evidențiat că nu i-a plăcut faptul că echipa sa a fost egalată de două ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș – FCSB 2-3. Toni Petrea a câștigat la Pitești, dar nu-și mai face calcule pentru titlu: „Chiar nu vreau!”

Petrea a recunoscut că nu vrea să se mai gândească la lupta pentru titlu, cu CFR Cluj. Antrenorul “roș-albaștrilor” vrea să ia meciurile pas cu pas.

“Important e că am câştigat. Am avut şi un om în plus. Am avut şi penalty-ul acela… Mă bucur că am reuşit să marcăm, să câştigăm. Trei puncte după un meci frumos, cu de toate, faze de poartă, penalty-uri, cartonaş roşu. Sper să o ţină tot aşa cei de la FC Argeş.

Am ajuns în situaţia de a fi egalaţi de două ori, e păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri cadou. Trebuie să fim mai atenţi în unele momente.

Chiar nu vreau să mă mai gândesc la acest lucru (n.r. – lupta la titlu). De câte ori ne-am gândit și am făcut calcule, nu am reuşit să câştigăm noi meciurile. Am vorbit şi cu jucătorii să luăm meci cu meci. Vedem ce se va întâmpla în continuare.

Reclamă

A fost un meci aspru, s-a văzut o dorinţă din partea lor. Se motivează în plus, trebuie să ne obişnuim.”, a declarat Toni Petrea, pentru digisport.ro.

FC Argeș – FCSB 2-3. Prima reacție a lui Florin Tănase, după ce a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare

FC Argeș – FCSB 2-3. Florin Tănase a oferit prima reacție după meciul nebun din Trivale.

Căpitanul „roș-albaștrilor” a comentat pe marginea scandalului din timpul meciului, în urma căruia Ionuț Șerban a fost eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o victorie muncită, un meci pe care puteam să ni-l facem mult mai uşor. Suntem fericiţi că am câştigat trei puncte. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului (n.r. – a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare).

Arbitrul a luat decizia corectă la eliminare. Şerban m-a lovit intenţionat cu călcâiul după ce i-am dat mingea printre picioare. Arbitrul trebuia să gestioneze mai altfel. A fost o răutate pe care n-o înţeleg.

Cinci puncte reprezintă o distanță destul de mare. Noi vrem să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă. Am recuperat două puncte, mai avem două. Sperăm să facem o treabă cât mai bună alături de Mister (n.r. – selecționerul Edi Iordănescu). Cu siguranţă va face tot ce depinde de el pentru a avea rezultate.”, a spus Florin Tănase, pentru digisport.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și