Închide meniul

FC Argeş – Rapid 0-1 | Giuleştenii îi suflă în ceafă liderului CFR! Echipa lui Mihai Iosif, patru meciuri la rând fără gol primit

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2021, 23:26 / Actualizat: 8 august 2021, 0:26

FC Argeş – Rapid 0-1 | Giuleştenii îi suflă în ceafă liderului CFR! Echipa lui Mihai Iosif, patru meciuri la rând fără gol primit

Rapid vrea mai mult decât locul 5

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În faţa a peste 1.000 de fani rapidişti prezenţi în Trivale, Ştefan Pănoiu (18 ani) a marcat golul victoriei pentru giuleşteni în minutul 8, din pasa lui Belu-Iordache. În urma acestui succes, Rapid a urcat pe poziţia secundă în clasament, cu 10 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, FC Argeş rămâne fără victorie în Liga 1. Piteştenii au înregistrat un singur egal în ultimele patru partide.

Pentru Rapid urmează derby-ul cu FCSB de pe Arena Naţională, în timp ce FC Argeş are meci cu Sepsi.

FC Argeş – Rapid 0-1

Min. 90+4: Fluier final! Rapid a câştigat meciul cu FC Argeş, scor 1-0.

Reclamă

Min. 59: Ocazie Rapid! Şutul lui Pănoiu este prins de Greab.

Min 50: Ocazie Rapid! Bălan a şutat periculos în plasa laterală.

Min. 46: Gazdele au făcut patru schimbări la pauză!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: S-a încheiat prima repriză.

Min. 30: Ocazie uriaşă Rapid! Alexandru Albu l-a încercat pe Greab cu un şut puternic, însă portarul oaspeţilor a avut o paradă de senzaţie.

Min. 8. GOOOL Rapid! Bănoiu a deschis scorul din centrul careului, după o gafă uriaşă în apărarea gazdelor. Viana a dat pe lângă minge.

Min. 1: A început meciul de la Piteşti. Sunt peste o mie de fani ai Rapidului în tribune.

Echipele de start

FC Argeș: Greab – Viana, Turda, Pițian, Mușat – Meza Colli, Dumitrașcu – Ișfan, Palic, Dumitru – Said

Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Dandea, Junior Morais – Crepulja, Albu, Pănoiu – Carnat, Bălan, Hlistei

Reclamă

Rapid şi FC Argeş se întâlnesc în capul de afiş al zilei din Liga 1. Piteştenii sunt pe locul 14 în campionat, după ce au înregistrat două eşecuri şo remiză în primele 3 etape.

De partea cealaltă, giuleştenii sunt pe poziţia a treia în campionat. Echipa lui Mihai Iosif a obţinut două victorii şi un egal.

Recomandări
  • FC Argeş – Rapid 0-1
  • Echipa lui Mihai Iosif, al patrulea meci consecutiv fără gol primit

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și