Închide meniul

Situație dramatică la FCSB! „Nici nu mai știu cu cine să jucăm.” Gigi Becali a capitulat: „Numai Dumnezeu mai poate face ceva”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 mai 2021, 18:37

Situație dramatică la FCSB! „Nici nu mai știu cu cine să jucăm. Gigi Becali a capitulat: „Numai Dumnezeu mai poate face ceva

Hepta

Gigi Becali, despre criza de la FCSB

Disperare la FCSB. Roș-albaștrii au fost loviți de accidentări chiar înaintea finalului de foc din Liga 1. Absențele numeroase din lotul lui Toni Petrea ar putea să cântărească enorm în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Disperare la FCSB. Gigi Becali: „Numai Dumnezeu mai poate face ceva”

Ultimul de la infirmeria lui FCSB este Ovidiu Popescu. Jucătorul „bun la toate” din lotul lui Gigi Becali s-a „rupt” în meciul cu Sepsi, scor 2-2, de duminică seară, și este incert pentru duelul cu Craiova din etapa următoare.

”Alta e problema la noi. Noi avem toată echipa… Nici nu mai știu ce fundași centrali…. Nici nu mai știu cu cine să jucăm! Și Radunovic a căzut după meci. Numai Dumnezeu mai poate face ceva”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

După accidentarea lui Popescu, Toni Petrea a rămas fără variante în centrul defensivei. Recent, alţi doi jucători au suferit accidentări grave şi vor avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Andrei Miron şi Adrian Şut s-au „rupt”, iar verdictul medicilor a fost sumbru. Antrenorul FCSB nu se va mai putea pe niciunul dintre cei doi fotbalişti în finalul acestui sezon.

Andrei Miron și Adrian Șut s-au alăturat lui Florinel Coman și Ionuţ Panțîru, ambii fiind indisponibili de mai mult timp. Singura veste bună primită în ultima perioadă de Toni Petrea a fost revenirea lui Darius Olaru, care a jucat în ultimele meciuri. Totuși, mijlocașul poate risca oricând o recidivă.

Reclamă

FCSB, la mâna lui FC Botoșani după remiza cu Sepsi

După remiza cu Sepsi, FCSB rămâne la 3 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care poate câştiga titlul marţi, 18 mai, dacă câştigă cu FC Botoşani. Prin urmare, roș-albaștrii au nevoie de o surpriză din partea celor de la Botoșani.

S-ar putea ca acest punct obținut de noi să fie decisiv. pentru că daca Botoșani o bate pe CFR, atunci nouă ne va ajunge și un egal în meciul direct, dacă batem Craiova
 
Gigi Becali

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
FCSB – Universitatea Craiova
Academica Clinceni – Sepsi

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și