Închide meniul

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Marius Croitoru a răbufnit la adresa contestatarilor: „Să le fie rușine! Am demonstrat că fac o treabă bună!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 0:36

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Marius Croitoru a răbufnit la adresa contestatarilor: „Să le fie rușine! Am demonstrat că fac o treabă bună!

Marius Croitoru, obligat să o învingă pe Chindia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Croitoru a răbufnit la adresa contestatarilor

Subiectul „licenţa PRO” a stârnit numeroase discuţii în fotbalul românesc. Marius Croiotoru crede că acest aspect nu este atât de important, iar, atât timp cât apar rezultate, antrenorii ar trebui să fie lăsaţi să îşi facă treaba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am luat amendă pentru că am participat la conferința de presa. În cadrul unui club, doar antrenorii cu licență PRO pot participa la conferința de presă. Pe bună dreptate. Am voie să dau indicații de pe bancă, nu îmi poate impune nimeni acest lucru. Dacă ai licență, dacă ai hârtie, stai drept în fața tuturor. Ei când antrenau la fel ca mine, nu mai erau deranjați.

Sunt unii care au antrenat ani de zile. Lucrurile alea nu s-au spus. Sunt unii care au antrenat cu licența A în Liga 1 și nimeni nu a intervenit. Acum suntem deranjați. Credeți că dacă ai licența PRO și ai rezultate ești prin emisiuni tv sau acasă. Eu zic că nu. L-am vedea zi de zi la muncă. Eu am avut șansa mea. Am demonstrat că fac o treabă bună. Patronul e mulțumit.

Credeți că nu sunt și alte cluburi care și-ar dori un antrenor cu licența A pe bancă și să fie în play-off? Sunt și au fost antrenori cu licența A în Liga 1 și acum vorbesc de noi. Să le fie rușine, spun că nu avem carte, că dăm bani. Pe mine m-a costat dublu să fac licența în Moldova.

Pe mine mă costă undeva la 15 mii de euro. După fiecare modul pe care eu l-am făcut în Moldova trei zile, lumea nu știe. Atacați-mă pe ceea ce fac. Regulamentul spune clar. Nu am niciun fel de problemă, dimpotrivă, e mai bine, poate mai scoteam vreun porumbel după meciuri”, a declarat Marius Croitoru pentru digisport.ro.

Reclamă

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu, revenire de coşmar pe banca campioanei

FC Botoşani – CFR Cluj, meciul zilei în Liga 1, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Ardelenii au pierdut chiar la revenirea lui Dan Petrescu.

Echipa lui Marius Croitoru s-a impus la capătul unui meci în care s-au expediat doar 3 şuturi pe spaţiul porţii. Herve Kage a marcat golul de trei puncte al gazdelor, în minutul 71, din centrarea perfectă a lui Ongenda.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoşani o egalează pe Rapid la puncte, 17. În următoarea etapă, ardelenii au derby cu Universitatea Craiova, în timp ce moldovenii joacă cu Dinamo în Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și