Închide meniul

FC Botoșani – Dinamo 4-0. Încă un meci de coșmar pentru echipa lui Flavius Stoican! „Câinii”, 5 înfrângeri la rând în Liga 1. Jaja Silva a dat recital

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 21:45

FC Botoșani – Dinamo 4-0. Încă un meci de coșmar pentru echipa lui Flavius Stoican! „Câinii, 5 înfrângeri la rând în Liga 1. Jaja Silva a dat recital

FC Botoșani - Dinamo

Hepta

  • FC Botoșani – Dinamo 4-0
  • Meci de coșmar pentru echipa lui Flavius Stoican

Dinamo a început cum nu se putea mai prost meciul de la Botoșani. Gazdele au deschis scorul după doar 12 minute. Mihai Roman a înscris cu poarta goală, după o centrare a lui Braun, care i-a depășit pe toți fundașii dinamoviști, inclusiv pe portarul Cristiano Figueiredo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul Jaja Silva a făcut 2-0 în minutul 27 cu cea mao frumoasă execuție a meciului. Atacantul lui FC Botoșani a avut o acțiune personală de excepție și a finalizat-o cu un șut bombă de la marginea careului care s-a oprit direct în vinclu.

Același Jaja a făcut „dubla” în minutul 65. Brazilianul l-a driblat până și pe Cristiano Figueiredo și a înscris cu poarta goală. Un minut mai târziu, Mirko Ivanovski a redus din diferență, dar atacantul dinamovist s-a aflat în poziție de ofsaid.

Reclamă

Albanezul Leandro Fili a închis tabela în minutul 84. Jucătorul lui Marius Croitoru l-a învins pe Figueiredo cu un șut de la distanță, la colțul scurt.

S-a terminat 4-0 pentru FC Botoșani, care a ajuns la 41 de puncte și își consolidează poziția a patra în Liga 1, fiind tot mai sigură de prezența în play-off.

Reclamă

Dinamo, pe de altă parte, rămâne penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte. „Câinii” au ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat. Șansele de salvare de la retrogradare sunt tot mai mici pentru echipa din Ștefan cel Mare.

FC Botoșani – Dinamo 4-0

Min 90: Final de meci! FC Botoșani s-a impus cu 4-0.

Min 83: GOOOL FC Botoșani! Leandro Fili l-a învins pe Figueiredo cu un șut de la distanță, la colțul scurt.

Reclamă 4 / 0/3

Min 67: Ghinion pentru Dinamo! Ivanovksi a înscris cu poarta goală după un șut respins în față de Eduard Pap, dar atacantul dinamovist era în poziție de ofsaid.

Min 65: GOOOL FC Botoșani! Jaja Silva a făcut dubla după ce l-a driblat pe Cristiano Figueiredo.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0

Min 26: GOOOL FC Botoșani! Jaja a avut o acțiune personală de excepție și a finalizat-o cu un șut bombă de la marginea careului care s-a oprit direct în vinclu.

Min 12: GOOOL FC Botoșani! Mihai Roman a înscris cu poarta goală, după o centrare a lui Braun, care i-a depășit pe toți fundașii dinamoviști, inclusiv pe portarul Cristiano Figueiredo.

Min 4: Ghinion teribil pentru Marius Tomozei! Fundașul lui Dinamo s-a accidentat la genunchi și a fost înlocuit cu Giani Crețu.

Min 1: A început meciul. Antrenorul gazdelor, Marius Croitoru, a fost premiat pentru că a ajuns la 100 de meciuri pe banca lui FC Botoșani.

Reclamă

FC Botoșani: E. Pap – Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Haruț, Edjouma, Dican – Tîrcoveanu, M. Roman II, Jaja Silva
Rezerve: M. Contra, Patache, Neciu, M. Filip, Mateus Santos, M. Roman I, Fili, Lupeta, Mailat
Antrenor: Marius Croitoru

Dinamo: Cristiano – Tomozei, Patriche Nichita, Ehmann, A. Radu – Pierret, J. Rodriguez – A. Bani, A. Ivanov, Buleică – Ivanovski
Rezerve: Chesneau – Fara, R. Grigore, Jovanovic, G. Crețu, Bordușanu, Azankpo, Celar
Antrenor: Flavius Stoican

Citește și:

Florin Răducioiu: „Sunt încrezător!”

Florin Răducioiu e încrezător că Dinamo poate să iasă din criza de rezultate și să se salveze de la retrogradare. Oficialul „câinilor” crede că antrenorul Flavius Stoican poate să salveze echipa, dar are nevoie de mai mult timp.

„Sunt încrezător, nu pot să transmit decât încredere, să încercăm să fim o echipă mai pragmatică şi să obţinem puncte. Ne aşteaptă o săptămână grea, dar ne jucăm şansele, încercăm să evoluăm cât mai bine, să obţinem un rezultat bun. Dinamo are nevoie de un rezultat pozitiv, aşa poate căpăta încredere. S-au schimbat lucrurile faţă de acum câţiva ani, când Dinamo lupta pentru titluri, dar trebuie să ne gândim la prezent şi să luptăm să salvăm clubul de la retrogradare. Trebuie să încercăm să facem puncte, sunt cele mai importante. Un rezultat bun este cel mai bun medicament. Din păcate şi timpul este împotriva noastră. Are nevoie de timp Flavius pentru a găsi acea formulă de echipă cât mai bună, în funcţie de caracteristicile jucătorilor”, a spus Florin Răducioiu, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Botoșani.Dinamo trece prin cel mai dificil moment din istorie. A pierdut ultimele patru meciuri din campionat și a ajuns la 17 înfrângeri stagionale. Are 12 puncte după 23 de etape și are cu un punct mai mult decât ultima clasată din Liga 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”