Închide meniul

FC Botoșani – Dinamo | Jaja Silva, gol fabulos. Brazilianul a luat la țintă vinclul porții lui Figueiredo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 20:50

FC Botoșani – Dinamo | Jaja Silva, gol fabulos. Brazilianul a luat la țintă vinclul porții lui Figueiredo

Dinamo, în situație critică

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jaja a luat o acțiune pe cont propriu în minutul 27 și nu s-a mai oprit până când n-a terminat faza cu gol. Brazilianul i-a luat la mână pe fundașii lui Dinamo, a pătruns în interior din partea stângă, și a șutat violent la poartă. Mingea s-a oprit în vinclu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaja Silva, gol fabulos în FC Botoșani – Dinamo

A fost primul gol în Liga 1 pentru fotbalistul de 23 de ani. Jaja joacă la FC Botoșani din august 2021 și a bifat, până la partida cu Dinamo, 13 apariții pentru FC Botoșani.

Înainte de golul lui Jaja, FC Botoșani deschisese scorul prin Mihai Roman. Atacantul moldovenilor a înscris cu poarta goală după o centrare excelentă a lui Braun, care i-a depășit pe toți fundașii dinamoviști, inclusiv pe portarul Cristiano Figueiredo.

Înaintea partidei, Dinamo era pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte. De cealaltă parte, FC Botoșani era pe poziția a patra, cu 38 de puncte.

Citește și:

Dinamo, victima golurilor fabuloase

Dinamo e echipa care a încasat cele mai spectaculoase goluri în acest sezon al Ligii 1. „Câinii” au fost bombardați cu execuții de geniu.

Reclamă

În septembrie, Jefte Betancor, de la Farul, a marcat de la jumătatea terenului în poarta lui Mihai Eșanu. S-a terminat atunci 3-0 pentru constănțeni.

În octombrie, Ronaldo Deaconu înscria două goluri de poveste într-un Gaz Metan – Dinamo 2-1. Mijlocașul de 24 de ani trimitea mingea în vinclu în decurs de două minute.

Tot în octombrie, Nicolae Carnat catapulta mingea în vinclu la ultima fază într-un Dinamo – Rapid 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și