Închide meniul

FC Botoșani – FC Argeș 1-2 | Ion Crăciunescu a dat verdictul după faza controversată din ultimul minut, care putea schimba complet soarta finalei pentru play-off

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 martie 2022, 8:51

FC Botoșani – FC Argeș 1-2 | Ion Crăciunescu a dat verdictul după faza controversată din ultimul minut, care putea schimba complet soarta finalei pentru play-off

FC Botoșani treb

Captură foto Digisport

FC Argeș a prins pe ultima sută de metri play-off-ul din Liga 1, după o victorie pe terenul lui FC Botoşani, scor 2-1. La ultima fază a meciului a avut loc o fază controversată, care ar fi putut schimba complet deznodământul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani – FC Argeș 1-2 | Ion Crăciunescu a dat verdictul după faza controversată din minutul 90+4

În prelungirile partidei, Mihai Roman II a căzut în careu după un duel cu Lasmin Latovlevici. Centralul Radu Petrescu n-a considerat că fundașul lui FC Argeș l-a împiedicat pe atacantul lui FC Botoșani, spre disperarea moldovenilor. FC Botoșani avea nevoie de un egal ca să își asigure prezența în play-off.

Faza controversată a fost analizată de Ion Crăciunescu. Fostul mare arbitru FIFA este de părere că a fost penalty clar.

„Îl împiedică. Vă rog să urmăriți. Păi da, uite aici, lasă piciorul și îl impiedică, se uită după el. Nu trebuia să îl ridice. Eu nu înțeleg delegările.”, a spus Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

FC Botoşani – FC Argeş 1-2 | Moldovenii l-au făcut praf pe Radu Petrescu după ce au ratat play-off-ul

„E un dezastru, nici nu puteam să-mi imaginez. La cum s-a jucat, nimic nu dădea de bănuit. Trebuie să ne concentrăm pe un play-out greu, pe care trebuie să-l câștigăm. Eu sunt de cinci ani la Botoșani, am mai pierdut două play-off-uri la fel. Play-off-ul puteam să rezolvăm mai devreme, dar s-a pierdut în seara asta. Domnului Radu Petrescu nu poți să-i zici nimic. Zici că a inventat acest Pământ”, a spus Eduard Pap, după meci.

Reclamă

„Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat cu adevărat. Am condus cu 1-0 şi totul s-a răsturnat. Păcat că nu am reuşit să scoatem nici măcar un egal şi să ne păstrăm poziţia de playoff. Din ce am înţeles, a fost. Este păcat că în urma unei decizii se poate pierde un playoff, se pierd bani. Este păcat că nu avem VAR. Poate cu VAR se dădea penalty şi eram noi fericiţ”, a spus și Mihai Roman.

FC Botoşani – FC Argeş 1-2 | Echipa lui Prepeliţă, calificare dramatică în playoff

Echipa lui Andrei Prepeliță a reușit o calificare istorică în play-off după ce au răsturnat scorul. Valeriu Iftime ar putea să o desființeze pe Botoșani după acest eșec.

FC Argeş a obţinut calificarea în playoff-ul Ligii 1 în ultima etapă a sezonului regular. Echipa lui Andrei Prepeliţă a obţinut o victorie cu FC Botoşani. Botoşani a deschis scorul prin Mihai Roman. Argeşul a avut un final de meci fabulos şi a întors rezultatul prin Dobrosavlevici şi Said.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și