Închide meniul

FC Botoşani – FCSB 0-0! Răspuns uluitor al lui Dinu Todoran, când a fost întrebat de cele 3 schimbări de la pauză: „Ştiţi bine cum se procedează la noi, nu mai are rost să puneţi această întrebare”

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2021, 22:39

FC Botoşani – FCSB 0-0! Răspuns uluitor al lui Dinu Todoran, când a fost întrebat de cele 3 schimbări de la pauză: „Ştiţi bine cum se procedează la noi, nu mai are rost să puneţi această întrebare

Dinu Todoran a vorbit despre mandatul de la FCSB

Youtube FCSB

  • FC Botoşani – FCSB 0-0
  • Dinu Todoran, răspuns incredibil

Dinu Todoran și-a intrat în rol la FCSB. Antrenorul roș-albaștrilor a continuat tradiția din tabăra roș-albaștrilor și a făcut mai multe schimbări la pauză. Astfel, a făcut numai puţin de 3 schimbări la pauză. Dinu Todoran a oferit un răspuns uluitor când a fost întrebat de cele 3 mutări, un lucru obişnuit la echipa lui Gigi Becali. Spre deosebire de Toni Petrea, Dinu Todoran a admis că Gigi Becali îi face schimbările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran, răspuns uluitor când a fost întrebat de schimbările de la pauză

Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi, nu are rost să mai puneţi această întrebare„, a fost răspunsul incredibil dat de Dinu Todoran.

Este o abordare mai veche a FCSB-ului să facă schimbări în apărare la pauză. Nici debutanții nu rezistă prea mult. Stipe Vucur a stat în teren doar 45 de minute la primul meci în tricoul roș-albaștrilor.  Todoran i-a oferit minute și altui debutant, Zdeněk Ondrášek. Atacantul ceh trebuie să înceapă să dea goluri rapid ca să-l impresioneze pe Gigi Becali.

Reclamă

FC Botoşani -FCSB 0-0! Dinu Todoran, nemulţumit de ratări

Dinu Todoran a analizat şi jocul echipei sale. Antrenorul FCSB spune că, per total, este mulţumit de joc, dar a precizat că sunt probleme în atac.

„Da, e un semieșec, dar am dominat jocul, n-am fost lucizi la finalizare, dar ușor-ușor o să reglăm și lucrul ăsta. Am dominat jocul, dar la finalizare am suferit. Pe viitor, vom fi mai atenți. E fotbal, a ratat și Mbappe, e normal. Tase e un jucător valoros, sperăm ca data viitoare să înscrie.Toate meciurile sunt grele. Am întâlnit azi o echipă de play-off, bună, dar n-am fost lucizi „, a mai spus Dinu Todoran.

Reclamă

Antrenorul FCSB a vorbit şi despre jocul din turul al doilea din Conference League, cel cu Shakhter Karagandy.

„Da, e primul meci acasă cu Karagandy, dar sperăm la ora jocului să fim 100% din toate punctele de vedere. Sunt jucători tineri, care își doresc, dar trebuie să lucrăm la finalizare”, a mai spus Dinu Todoran.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat