Închide meniul

FC Botoşani – FCSB 0-0! Reacţia lui Gigi Becali, după răspunsul halucinant dat de Dinu Todoran: „Noi convenisem asta: Băi, joacă cu cine vrei! O să stabilim împreună înainte de următorul meci!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2021, 23:08

FC Botoşani – FCSB 0-0! Reacţia lui Gigi Becali, după răspunsul halucinant dat de Dinu Todoran: „Noi convenisem asta: Băi, joacă cu cine vrei! O să stabilim împreună înainte de următorul meci!

Gigi Becali s-a răzgândit cu Ondrasek

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Dinu Todoran a oferit un răspuns uluitor când a fost întrebat de cele 3 schimbări pe care le-a făcut la pauză.  Antrenorul roș-albaștrilor a continuat tradiția din tabăra roș-albaștrilor și a făcut mai multe schimbări la pauză. Astfel, a făcut numai puţin de 3 schimbări la pauză. Dinu Todoran a oferit un răspuns uluitor când a fost întrebat de cele 3 mutări, un lucru obişnuit la echipa lui Gigi Becali. Spre deosebire de Toni Petrea, Dinu Todoran a lăsat să se înţeleagă că Gigi Becali îi face schimbările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi, nu are rost să mai puneţi această întrebare„, a fost răspunsul incredibil dat de Dinu Todoran, după FC Botoşani – FCSB 0-0.

Gigi Becali, FCSB – FC Botoşani 0-0: „Vreţi să vorbim de meci sau de ce a spus Todoran

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut o înţelegere cu Dinu Todoran pentru a stabili care va fi cuplul de fundaş de la FCSB.

Vreţi să vorbim de meci sau de ce a spus Todoran?! Întrebaţi-l pe antrenor, de ce mă întrebaţi pe mine asta? Întrebaţi-l pe el. Vreţi să facem acum? Voi nu vreţi să vă vorbească omul şi să vă faceţi emisiunea. Probabil că trebuia sa vadă antrenorul cu ce pereche de fundaşi centrali joacă. Noi convenisem asta. Băi, joacă cu cine vrei. O să jucăm cu o pereche de fundaşi. O să stabilim împreună, înainte de următorul meci, cu ce cuplu de fundaşi va începe. Dacă el v-a spus să încetaţi, de ce nu încetaţi? Pe voi vă interesează cine face sau ce joacă? Eu vă spun că el face schimbările. Ce să-i fac, să-l bat?! Mă distrez şi eu cu voi”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Gigi Becali a mai spus că îi pare rău că FCSB nu a reuşit să câştige.

Reclamă

„Nu ştiu ce să zic, am avut ocazii, am avut bară. Am ratat 11 metri. Îmi pare rău că nu am câştigat pentru că pe Botoşani nu o mai găseşti niciodată aşa”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după o întoarcere incredibilă de scor 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și