Închide meniul

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2 | „Ce putem să spunem? Asta este viaţa!” Dan Nistor a dezvăluit ce le-a transmis Laurenţiu Reghecampf la pauză: „Trebuie să fim mai atenţi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 23:35

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2 | „Ce putem să spunem? Asta este viaţa! Dan Nistor a dezvăluit ce le-a transmis Laurenţiu Reghecampf la pauză: „Trebuie să fim mai atenţi!

Dan Nistor, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova

Dan Nistor, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dan Nistor a dezvăluit ce le-a transmis Laurenţiu Reghecampf la pauză

Universitatea Craiova a ajuns la 19 puncte în spatele rivalei CFR Cluj după remiza din Moldova. Oltenii au ajuns la patru meciuri fără victorie în Liga 1, dintre care trei sunt eşecuri consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am meritat victoria, dar ce putem face? Mister a avut o mică şedinţă cu noi la pauză. Ne-a spus ce am făcut bine şi mai puţin bine. Nu comentez arbitrajul. Ce putem să spunem? Asta este viaţa, mergem înainte. A fost o mică ceartă, a fost un meci destul de tensionat. Ne aşteaptă un meci foarte greu. Trebuie să fim mai atenţi. Echipele din spate s-au apropiat”, a declarat Dan Nistor.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut praf propria echipă

Criza continuă la Craiova lui Laurenţiu Reghecampf. Oltenii au ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, trei înfrângeri şi un egal. Deşi au condus la Botoşani, oltenii au scos doar un punct şi sunt la 19 lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Laurenţiu Reghecampf şi-a pus la zid echipa. Reclamă greşeli imense în apărare, dar i-a criticat şi pe jucătorii din atac.

„Singuri am pierdut cele două puncte. Din nou, greşeli foarte mari, mai ales în apărare. Vreau să luăm campionatul şi nu putem face astfel de greşeli. Aștept mai multe de la jucători, pentru că au experiență. Trebuie să aibă curaj. Facem greşeli foarte mari şi nu marcăm când avem ocaziile noastre.

Reclamă

La faza aia e mai greu să dai în bară decât să dai gol. Ratăm, şi penalty. Pierdem puncte şi numai noi suntem vinovaţi. Nu am întâlnit nicio echipă până acum care să ne pună la zid. Le-am spus ce trebuie să facă la pauză. Nu e normal să fim conduşi la pauză când conducem jocul de o asemenea manieră”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și