Închide meniul

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2 | Laurenţiu Reghecampf a dat ordin! Ce le-a impus jucătorilor săi după meciul din Moldova: „Clar, rămâne acest obiectiv”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 decembrie 2021, 23:12

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2 | Laurenţiu Reghecampf a dat ordin! Ce le-a impus jucătorilor săi după meciul din Moldova: „Clar, rămâne acest obiectiv

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat propria echipă

Profimedia

Laurenţiu Reghecampf nici nu vrea să audă că echipa sa este scoasă din lupta pentru titlu. Chiar dacă are 19 puncte handicap făţă de cei de la CFR Cluj, oltenii speră până la capăt în câştigarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a dat ordin

„Trebuie să mergem să câştigăm puncte pentru că maniera de joc e în ordine. Primim goluri foarte uşor. Clar, rămâne titlul obiectivul. Cât timp avem şanse, o facem până la capăt”, a spus antrenorul oltenilor după FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2, conform digisport.ro. Oltenii sunt pe locul 4 al clasamentului după 18 etape, cu 29 de puncte şi are doar un punct avans faţă de Rapid, prima echipă care este în afara play-off-ului.

Dar asta nu e tot. Laurenţiu Reghecampf vrea ca VAR-ul să ajungă cât mai repede în Liga 1. Chiar dacă şi rezultatul meciului de la Botoşani a fost pus sub semnul întrebării din cauza arbitrajului, antrenorul nu a criticat prestaţia lui Istvan Kovacs. „Niciodată nu comentez arbitrajul. Îi urez la mai multe meicuri că azi a avut meicul 300. Cred că ar fi de mare ajutor pentru arbitri să fie VAR. E prea simplu, te uiţi la VAR şi rezolvi situaţia”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Citește și:

Botoşaniul a făcut praf arbitrajul

În schimb, gazdele au dat de pământ cu arbitrajul lui Istvan Kovacs. Antrenorul Marius Croitoru s-a dezlănţuit pur şi simplu. „Puteau câştiga şi ei, dar şi noi. Suntem o echipă bună a campionatului. Nu am venit cu gândul de a face egal. Am contestat arbitrajul. Este fault clar în atac. Sunt greşeli mari de arbitraj. Face varză alt meci şi nu se întâmplă nimic. Este un semnal pentru noi. Nu ştiu câte greşeli mai putem suporta noi. Oamenii aceştia te fac să renunţă că te gândeşti că poţi să păţeşti ceva mai rău.

Doamne fereşte, să îţi scape inima pe bancă. Arbitrajul nu este bun. Am penalty clar şi înu îmi dă. Eu dacă nu câştig nu iau primă, nu iau bani. Ei iau banii din munca noastră. Noi lătrăm degeaba. Am văzut un coleg de-al meu la limita răbdării. E clar că în momentele acestea sunt jocuri când se câştigă foarte greu punctele. Am fost avantajat clar la golul doi. Nu este corect. Am dat golul doi dintr-un ofsaid clar. Vreau să fie arbitraj corect. Singura salvare este VAR-ul”, a răbufnit Marius Croitoru.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și