Închide meniul

Aurelian Chiţu de la Farul, la FC U Craiova 1948! Când ar putea debuta pentru olteni

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 ianuarie 2022, 14:12 / Actualizat: 30 martie 2023, 21:18

Aurelian Chiţu de la Farul, la FC U Craiova 1948! Când ar putea debuta pentru olteni

Nicolo Napoli, FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli, într-o conferință / Facebook FC U Craiova 1948

Aurelian Chiţu de la Farul, la FC U Craiova 1948! Echipa lui Adrian Mititelu a bifat al doilea transfer al iernii. După Gabi Enache, oltenii lui Nicolo  Napoli l-au convins şi pe Aurelian Chiţu de la Farul să semneze cu gruparea olteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Echipa antrenată de Nicolo Napoli l-a convins pe jucătorul Farului Aurelian Chiţu să semneze cu gruparea alb-albastră. Este o lovitură dură pentru cei de la Dinamo care-l ofertaseră şi ei pe jucător.

Aurelian Chiţu de la Farul, la FC U Craiova 1948!

Cei de la FC U Craiova 1948 au avut concurenţă serioasă. Şi Dinamo l-a vrut pe Aurelian Chiţu, dar fotbalistul a preferat să vină la echipa antrenată de către Nicolo Napoli. „Oferta a fost mult mai bună, atât financiar, cât și sportiv. Își dorește să joace în fața unor fani pătimași precum cei din Peluza Sud ’97, iar acum este mai motivat ca oricând să demonstreze că ar fi meritat să primească mai multe șanse la Farul”, au spus surse din apropierea jucătorului, conform prosport.ro.

Oltenii au interdicţie la transferuri în această iarnă, dar această problemă ar putea să fie rezolvată curând şi Aurelian Chiţu să poată fi legitimat la echipa lui Nicolo Napoli. De asemenea, şi Gabi Enache este ţinut pe loc de această problemă. „Transferul este făcut. Va avea drept de joc când va fi ridicată interdicția pentru transferuri. Sperăm ca până 14 februarie, când se încheie perioada de mercato să rezolvăm problema. Mai suntem în discuții cu un fundaș central pe care sper să-l aducem săptămâna asta”, a declarat Marcel Pușcaș, preşedintele alb-albaştrilor, conform gsp.ro.

Citește și:

Oltenii lui Adrian Mititelu au meci greu după reluarea Ligii 1, chiar împotriva fostei echipe a lui Aurelian Chiţu, antrenată de către Gică Hagi. Farul – FC U Craiova 1948 este luni, de la ora 20.00, pe arena din Ovidiu. După 21 de etape din sezonul regulat oltenii sunt pe loc de baraj în campionat. Ocupă poziţia a 14-a şi au cu două puncte mai puţin decât CS Mioveni, prima echipă care se află deasupra locurilor care pot duce în liga secundă.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și