Închide meniul
EXCLUSIV

FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2 | Giuleștenii, băgați în ședință de urgență la finalul meciului, chiar în vestiar! Niciun jucător n-a ieșit timp de o oră

Publicat: 1 martie 2022, 23:04

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2 | Giuleștenii, băgați în ședință de urgență la finalul meciului, chiar în vestiar! Niciun jucător n-a ieșit timp de o oră

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB - Rapid

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid /SPORT PICTURES

Mihai Iosif este ca și plecat de la Rapid. Giuleștenii n-au câștigat niciun meci în 2022 și au coborât pe locul 9 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2 | Giuleștenii, băgați în ședință de urgență la finalul meciului, chiar în vestiar! Niciun jucător n-a ieșit timp de o oră

Din sursele Antena Sport, oficialii giuleșteni îl vor demite pe Iosif în următoarele ore și îl vor numi mâine pe Adrian Mutu, cu care deja au ajuns la un numitor comun.

Mihai Iosif a răbufnit la interviul de la finalul meciului, apoi și-a băgat jucătorii în ședință, chiar în vestiar. Antena Sport a aflat că ședința a durat mai bine de o oră, ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că antrenorul de 47 de ani își ia la revedere de la elevii săi, pe care i-a pregătit timp de un an.

Mihai Iosif a fost numit principal pe banca giuleștenilor pe 15 martie 2021, în urmă cu aproape un an, și a reușit să promoveze echipa în prima ligă.

FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2 | Mihai Iosif: „Acum câteva luni eram erou, acum sunt grasul, prostul!”

Mihai Iosif și-a băgat jucătorii în ședință chiar în vestiar, după meci.

Reclamă
Reclamă 4

„Toate aceste lucruri ne-au dereglat. Acum câteva luni eram magician, erou, impecabil, acum sunt prostul, fraierul, grasul ăla care nu știe nimic, de la Rapid m-am făcut așa. Mi-e greu să explic să iei trei goluri în cinci minute. Asta este. Grasul e fraierul. Nu vreau să vorbesc mai multe acum. Voi avea o întâlnire cu conducerea, vom încerca să resuscităm echipa așa cum putem. Au fost mulți foști fotbaliști care m-au susținut, vom vedea ce se întâmplă. Să luăm trei goluri în cinci minute e inadmisibil la o echipă din Liga 1.

Știu foarte multe, mă abțin încă. E problema fiecăruia că vine la meci. Din Liga 2 tot veneau, azi unul, mâine altul. Eram Klopp, del Bosque, acum sunt Miți, grasul, prostul. Și Sfântu Petru s-a lepădat de Iisus. Cocoșul a cântat de trei ori. În general, nu prea vorbesc după meci.

Sunt lucruri la cald, jucătorii au încercat, poate atât pot unii. Încă mă abțin. Poate voi face o conferință cum a făcut domnul Boloni și vom vorbi deschis. Eu aici m-am născut, aici am crescut. Și tata mă trăgea de urechi, dar tot mă iubea. Dacă galeria crede că eu sunt vinovatul principal, eu îi iubesc la fel de mult. Rapidul e al urmașilor noștri. Urmașii noștri sper să fie mai echilibrați”, a spus Mihai Iosif, după meci.

Reclamă

Adrian Mutu s-a înțeles cu Rapid și este așteptat la București!

Aventura lui Mihai Iosif la Rapid este ca și încheiată. Giuleștenii au pierdut meciul cu FC U Craiova 1948, scor 2-3, iar conducerea s-a hotărât în privința băncii tehnice.

Din sursele Antena Sport, Mihai Iosif va fi demis în următoarele ore, iar Adrian Mutu va fi numit oficial pe banca echipei.

În cursul zilei de astăzi, “Briliantul” și-a dat acordul să semneze cu Rapid, iar mâine este așteptat la București să pună la punct ultimele detalii.

Adrian Mutu, prezent în tribune la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului din această seară.

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partida din această seară pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă.

Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

 

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

„Un abuz!” Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!”

21:11

LIVE TEXTSpania – Germania 2-1. Merino a marcat în ultimele minute ale prelungirilor golul cu care spaniolii sunt aproape de semifinale!

21:10

Portugalia – Franţa LIVE TEXT, ora 22:00. Duel stelar între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe! Echipele de start

20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și