Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2. Meci nebun în Bănie! Oltenii, victorie spectaculoasă după 3 goluri înscrise într-un interval de 5 minute. Kait a reușit golul etapei. Postul lui Mihai Iosif, în mare pericol

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2022, 22:21

FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2. Meci nebun în Bănie! Oltenii, victorie spectaculoasă după 3 goluri înscrise într-un interval de 5 minute. Kait a reușit golul etapei. Postul lui Mihai Iosif, în mare pericol

FC U Craiova - Rapid

Hepta

Sub privirile lui Adrian Mutu, despre care se spune că va fi noul antrenor al Rapidului, giuleștenii au deschis scorul în minutul 58, prin Vojtus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au urmat apoi minute excepționale pentru FC U Craiova 1948. Jucătorii lui Nicolo Napoli au început recitalul în minutul 72, reușind să înscrie de 3 ori într-un interval de numai 5 minute. Baeten, Sidibe și Compagno au întors rezultatul pe “Ion Oblemenco”.

Kait a mai aprins puțin speranțele Rapidului în minutul 81, cu un super-gol.

În urma victoriei din această seară, FC U Craiova 1948 a acumulat 33 de puncte și ocupă locul 11. 

De cealaltă parte, Rapid a coborât pe locul 9, cu 37 de puncte, iar scaunul lui Mihai Iosif este mai șubred ca niciodată.

Reclamă

FC U Craiova – Rapid 3-2

FLUIER FINAL. FC U Craiova – Rapid 3-2 | Oltenii s-au impus în fața formației giuleștene, după un meci spectaculos în Bănie.

Min 81. GOOOOOOOL Rapid! Kait marchează un gol fabulos și reaprinde speranțele Rapidului. Mijlocașul estonian trimite un șut minunat, de la 20 de metri, sub bara transversală.

Min 77. GOOOOOOOL FC U Craiova! Scene rare în Bănie! Oltenii au marcat 3 goluri într-un interval de 5 minute. Compagno a profitat de pasa greșită trimisă de Horațiu Moldovan, portarul giuleștenilor, și a dublat avantajul echipei sale. Rapidiștii, la pământ!

Reclamă 4 / 0/3

Min 74. GOOOOOOL FC U Craiova! Oltenii întorc scorul în Bănie, în numai două minute! Sidibe este găsit nemarcat în careu și trimite plasat pe lângă portarul giuleștenilor.

Min 72. GOOOOOOL FC U Craiova! Baeten restabilește egalitatea, după o fază controversată. Jucătorii Rapidului au cerut offside, dar arbitrul central a validat golul, deși tușierul ridicase fanionul.

Min 58. GOOOOOOL Rapid! Jakub Vojtus deschide scorul în Bănie! Atacantul slovac a primit o pasă la marginea careului, de la Rareș Ilie, și a finalizat cu un șut excelent, la colțul lung.

INFO: Adrian Mutu este prezent la meciul de pe „Ion Oblemenco”. „Briliantul” se află pe lista Rapidului și are șanse mari să-i ia locul lui Mihai Iosif.

Adrian Mutu, prezent în tribune la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid / Sursa: sport.ro

Min 1. A început meciul din Bănie!

LIVE TEXT FC U Craiova – Rapid | Echipele de start

FC U CRAIOVA 1948: R. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Baeten, D. Albu – Sidibe, Bauza, Van Durmen – Cl. Bălan
REZERVE: Mogoșanu, Paramatti, Bușu, Pop, Marquet, Ondaan, Blidar, Albu, Compagno
ANTRENOR: Nicolo Napoli

RAPID: Moldovan – Acuna, Săpunaru, Dr. Grigore, Goge – Sefer, Al. Albu, Kait, Carnat – R. Ilie, Vojtus
REZERVE: Drăghia, Demici, Dandea, Moise, Stahl, Pănoiu, Marzouk, Ad. Bălan, Al. Ioniță II
ANTRENOR: Mihai Iosif

Reclamă

Mihai Iosif, pe „făraș” la Rapid

Rapid n-a mai bătut pe nimeni de mai bine de două luni și nu mai are șanse la play-off. În aceste condiții, „Miță” are scaunul tot mai șubred. Patronul Victor Angelescu a anunțat deja că are un plan „B”.

„Am ajuns echipa păcii. Nu batem pe nimeni. Suntem supărați. Eram favoriți. Vom trage linie și vedem ce vom face. Orice echipă trebuie să aibă un plan B. Asta nu înseamnă cu eu și Daniel Niculae nu avem un plan B în orice moment.

(n.r. despre varianta Ianis Zicu) De ce să nu fie? Normal că poate să fie. Mihai Iosif a făcut performanțe, da. Nu și-au manifestat fanii niciun interes. Fiecare are un scop. Le-am spus de când am venit că acestea sunt deciziile conducerii”, a spus Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Mihai Iosif nu vrea să plece de la Rapid

Iosif înțelege supărarea fanilor, dar a precizat că Rapid este încă în obiectivul pe care clubul l-a stabilit. „Miță” nu vrea să plece de bunăvoie.

„Probabil, primele etape ale campionatului ne-au dat ceea ce nu suntem. Noi știam că suntem o echipă mai de mijlocul clasamentului. Poate că n-a fost bine că am avut atâtea puncte la început. Poate atitudinea lasă de dorit câteodată. 

Mă afectează foarte mult, Rapid e casa mea, dar îi înțeleg pe suporteri. Încerc să rămân echilibrat și să rămân drept. Eu am făcut tot ce am putut pentru Rapid. Am și eu partea mea de vină.

A spus patronul zilele trecute, a fost ferm, a fost clar. Dacă se va întâmpla ceva, voi avea o discuție cu dânsul. Nu am cum să renunț eu personal, eu am muncit din greu ca să ajung aici. Suntem în obiectivul clubului”, a spus Mihai Iosif, după Dinamo – Rapid 1-1.

Citește și:
Recomandări
  • FC U Craiova – Rapid 3-2, în etapa 29 din Liga 1
  • Meci nebun în Bănie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și