Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 | Oltenii, cu capul în pământ: ”Am făcut un pas înapoi inexplicabil!” / ”Trebuia să fim mai atenți la gol!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 noiembrie 2021, 23:17

FC U Craiova 1948 – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 | Oltenii, cu capul în pământ: ”Am făcut un pas înapoi inexplicabil!” / ”Trebuia să fim mai atenți la gol!”

FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2

Profimedia

Oltenii, cu capul în pământ după un nou pas greșit

Claudiu Bălan a deschis scorul în Bănie, însă este dezamăgit din cauza rezultatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă bucur că am reușit să înscriu, dar consider că trebuia să luăm cele trei puncte azi. Trebuia să ne concentrăm mai bine. Am făcut un pas înapoi inexplicabil, a venit golul după o greșeală și am luat doar un punct, în loc să luăm trei puncte.

Jocul este în creștere, dar trebuie să acumulăm mai multe puncte, pentru că s-a terminat turul de campionat și nu avem punctele pe care ni le-am propus la început, nu suntem unde trebuie”, a spus Claudiu Bălan la finalul meciului.

Oltenii au rămas fără antrenor recent, după ce Flavius Stoican a fost demis. Robert Popa a explicat cum au primit vestea jucătorii în vestiar.

”Este adevărat că ne formăm ușor-ușor automatisme. Eu zic că este un rezultat foarte bun, suntem la doar trei zile după demiterea lui Flavius Stoican. Băieții s-au temut puțin, am încercat să ridicăm moralul. Eu sunt un jucător profesionist și mă pregătesc foarte bine. Sunt aici ca să îmi fac datoria.

Reclamă

Luni și marți am făcut antrenamentele împreună, era o atmosfera foarte bună și apoi am citit în presă că nu va mai fi antrenorul nostru. Acum, totul depinde de noi, jucătorii”, a declarat Robert Popa după meci.

Dan Vasilică, antrenorul interimar al oltenilor, a fost și el nemulțumit de rezultat.

”Ne pare rău că nu am reușit să luăm toate punctele. Jucătorii s-au gândit numai la victorie. Am împins cât am putut jocul. Trebuia să fim mai atenți la gol. Știam ce trebuie făcut”, a încheiat Dan Vasilică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

FC U Craiova 1948 – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 | Criza continuă în Bănie

FC U Craiova 1948 – Sepsi Sfântu Gheorghe, ultimul meci al zilei din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

După o primă repriză fără goluri, Claudiu Bălan a deschis scorul în Bănie, în minutul 51. Avantajul oltenilor a durat doar 5 minute. Kevin Luckassen a restabilit egalitatea, în minutul 57, și a stabilit scorul final.

În urma acestui rezultat, FC U Craiova rămâne pe locul 13, cu 14 puncte, în timp ce Sepsi rămâne pe locul 12, tot cu 14 puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și