Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2 | Ștefan Baiaram, în culmea fericirii după victoria din derby. „Am avut puține emoții!” Declarație specială despre Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2021, 23:17

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2 | Ștefan Baiaram, în culmea fericirii după victoria din derby. „Am avut puține emoții! Declarație specială despre Laurențiu Reghecampf

Ștefan Baiaram a reuşit o dublă de senzaţie în UTA - Universitatea Craiova 1-2

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ștefan Baiaram a recunoscut că a avut emoții înainte de „Bătălia Olteniei”. Puștiul de 18 ani a fost în culmea fericirii după victoria din derby și a avut cuvinte uriașe despre Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Baiaram, în culmea fericirii după victoria din derby

„Mă bucur ca am adus cele 3 puncte. Sunt foarte fericit ca am înscris într-un astfel de meci. Am întâlnit o echipă bună, cu un joc defensiv bun și mă bucur ca am adus cele 3 puncte.

Am avut puține emoții, dar au fost emoții constructive, nimic rău. (n.r – Reghecampf) mi-a spus să-mi fac treaba. Are mereu încredere în mine, mă încurajează mereu, și la meciuri și la antrenamente, mi-a zis să fac ce știu eu cel mai bine. Am ales să mă bucur cu suporterii. Mă bucur foarte mult pentru victorie”, a spus Ștefan Baiaram, după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2. 

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2

Derby-ul Olteniei a fost sărac în ocazii în prima repriză, dar jocul s-a animat după pauză. Dan Nistor a deschis scorul pentru Universitatea Craiova în minutul 47, după o gafă uriașă în apărarea lui Mutu.

Albu i-a pasat înapoi lui Diallo, care s-a încurcat incredibil în minge, și a fost deposedat de Nistor. Mijlocașul lui Reghecampf a șutat necruțător, de la marginea careului.

Reclamă

Craiova lui Mutu a rămas apoi în 10 oameni, după ce Compagno a văzut direct cartonașul roșu. Italianul i-a dat o palmă conaționalului Pigliacelli și nu a fost iertat de arbitrul Adrian Cojocaru.

Universitatea lui Reghecampf a dat lovitura finală în minutul 85, prin Ștefan Baiaram. Puștiul a înscris dintr-o pasă de geniu a lui Dan Nistor, care a fost omul meciului.

După rezultatul din derby, Craiova lui Reghecampf a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 19 puncte, având trei victorii în ultimele cinci jocuri de campionat. De cealaltă parte, echipa lui Mutu a ajuns la 7 etape la rând fără victorie și este pe locul 13 în clasament, cu doar 10 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și