Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2. Echipa lui Reghecampf a câștigat „Bătălia Olteniei!” 7 meciuri la rând fără victorie pentru Adrian Mutu

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2021, 22:50

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2. Echipa lui Reghecampf a câștigat „Bătălia Olteniei! 7 meciuri la rând fără victorie pentru Adrian Mutu

Dan Nistor, alături de Gustavo

Hepta

  • FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2
  • Echipa lui Reghecampf a câștigat „Bătălia Olteniei”

Derby-ul Olteniei a fost sărac în ocazii în prima repriză, dar jocul s-a animat după pauză. Dan Nistor a deschis scorul pentru Universitatea Craiova în minutul 47, după o gafă uriașă în apărarea lui Mutu. Albu i-a pasat înapoi lui Diallo, care s-a încurcat incredibil în minge, și a fost deposedat de Nistor. Mijlocașul lui Reghecampf a șutat necruțător, de la marginea careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craiova lui Mutu a rămas apoi în 10 oameni, după ce Compagno a văzut direct cartonașul roșu. Italianul i-a dat o palmă conaționalului Pigliacelli și nu a fost iertat de arbitrul Adrian Cojocaru. Universitatea lui Reghecampf a dat lovitura finală în minutul 85, prin Ștefan Baiaram. Puștiul a înscris dintr-o pasă de geniu a lui Dan Nistor, care a fost omul meciului.

După rezultatul din derby, Craiova lui Reghecampf a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 19 puncte, având trei victorii în ultimele cinci jocuri de campionat. De cealaltă parte, echipa lui Mutu a ajuns la 7 etape la rând fără victorie și este pe locul 13 în clasament, cu doar 10 puncte.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2

Min 85: GOOOL Universitatea Craiova! Ștefan Baiaram a înscris pentru 2-0 dintr-o pasă a lui Dan Nistor.

Min 72: FC U Craiova 1948 a rămas în 10 oameni! Italianul Andrea Compagno a văzut direct cartonașul roșu după ce i-a aplicat o palmă conaționalului Mirko Pigliacelli

Reclamă

Min. 47: GOOOLLL Universitatea Craiova! Dan Nistor a marcat după o eroare a lui Diallo!

Min. 45: Pauză. Nu au fost ocazii importante la niciuna dintre porţi în prima repriză a „Bătăliei Olteniei”.

Min. 10: Meciul a fost întrerupt după ce fanii din peluză au aruncat cu torţe pe teren. Atmosferă de derby în Bănie! Partida s-a reluat.

Reclamă 4 / 0/3
Fanii au aruncat torţe din peluză
Fanii au aruncat cu torţe pe teren în timpul meciului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Min. 1: A început derby-ul!

FC U CRAIOVA 1948: D. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Paramatti, D. Albu, Asamoah, Bauza – Sidibe, Compagno
Rezerve: Cobrea, Bușu, Gajic, Vl. Pop, Blidar, Raicea, Bălan, Ondaan, Van Durmen
Antrenor: Adrian Mutu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Crețu, L. Houri – Gustavo, Koljic, Ivan
Rezerve: Lazar, Vătăjelu, M. Constantin, M. Căpățână, Baiaram, Cîmpanu, Markovic, Fedele, Ivanov
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Update: Momente şocante cu o jumătate de oră înainte de startul meciului. Potrivit gsp.ro, a fost nevoie de intervenţia rapidă a medicilor la Tribuna 1. Un suporter a făcut stop cardiac, iar medicii îl resuscitează în aceste momente!

Update: Şi suporterii Universităţii Craiova au „aprins” străzile din apropierea stadionului.

Update: Fanii lui FC U Craiova 1948 au făcut show, pe străzi, înaintea derby-ului cu marea rivală Universitatea Craiova!

Update: Adrian Mititelu, mesaj din închisoare înainte de „Războiul Olteniei”. Patronul echipei lui Mutu nu uită și nu iartă. „Au călcat cu tancurile pe noi!”. Detalii, AICI

Reclamă

Update: Sorin Cârţu a făcut noapte albă! Poliţiştii i-au păzit casa de frica ultraşilor lui FC U Craiova 1948. Detalii AICI.

Update: Totul pentru victorie! Adrian Mititelu Jr. nu se uită la bani înaintea Derby-ului Băniei. Ce prime uriaşe au jucătorii lui Adrian Mutu. Detalii, AICI.

Update: Ultraşii echipei lui Mititelu, mesaj radical: „Să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea!” + Jucătorul certat: „Să nu te mai prindem că faci așa ceva!”. Detalii, AICI.

Update: Ultrasul „Gogoaşă”, anunţ crucial înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Vom sta în afara stadionului mereu!” Ce spune despre viitorul lui Adrian Mutu. Detalii, AICI.

Update: A început derby-ul Craiovei. Cele două cluburi au postat mesaje belicoase. Detalii AICI

A venit ‘Ziua Judecăţii” la Craiova. Cele două mari rivale din oraş se vor întâlni pentru prima dată în istorie. FC U Craiova 1948 este gazdă, iar atmosfera din tribune, dar şi din oraş, se anunţă a fi una incendiară. Totuşi, ultraşii care susţin echipa lui Adrian Mititelu au anunţat că nu vor veni la stadion. Aceştia sunt de părere că accesul pe stadion este „restricționat în mod abuziv și discriminatoriu”. Doar persoanele vaccinate sau care au avut COVID-19 pot intra la meci.

ZIUA JUDECĂȚII
Un club atât de mare, cu atât de multe performanțe, dar care nu e capabil să organizeze un meci de fotbal din cauza restricțiilor. Din păcate, comunicatul dat ieri de club este egal cu 0, la meciul de mâine cu mizeriile putând să intre pe stadion doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală‼️
Atenționăm toți suporterii care și-au cumpărat bilete că nu vor putea intra pe stadion dacă nu vor prezenta dovezile celor mai sus menționate, observând cu stupoare cum clubul evită să anunțe acest aspect.

Peluza Sud, așa cum a anunțat, nu se va prezenta la niciun meci la care este restricționat accesul unor persoane în mod abuziv și discriminatoriu”, au transmis ultraşii.

LIVE TEXT FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Prietenii Mutu şi Reghecampf se luptă pentru supremaţie în oraş

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova va fi şi duelul antrenorilor. Adrian Mutu şi Laurenţiu Reghecampf îşi doresc victoria, deşi îi leagă o frumoasă relaţie de prietenie.

Cel mai important lucru pentru mine este acela că avem nevoie de puncte în clasament şi ne dorim foarte mult să câştigăm. Cred că acest lucru este cel mai important şi cel care ar trebui să conteze pentru un antrenor. Bineînţeles, după şi ambiţia de a-ţi învinge un prieten şi aşa mai departe. Sunt lucruri sănătoase, care mă motivează şi sper să şi obţin victoria!„, a declarat Adi Mutu în exclusivitate pentru AS.ro.

Mutu e nașul copilului. Nu pot să motivez echipa pentru că joc împotriva nașului copilului meu. N-are nicio legătură acest lucru cu faptul că noi vom avea un meci duminică. De motivat îi motivez așa cum o fac la fiecare meci.

Pentru mine acest meci are o importanță foarte mare pentru ca avem prilejul să câștigăm următoarele 3 puncte. Trebuie să ajungem în zona unde ne dorim și de aceea voi încerca să motivez echipa cât mai bine”, a spus şi Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului.

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Adrian Mutu se teme că poate fi demis dacă pierde

Craiova lui Mititelu are şase meciuri consecutive fără victorie, iar presiunea pe Adrian Mutu este una uriaşă. De cealaltă parte, oltenii lui Reghecampf vin cu un moral excelent după ce au umilit Dinamo, scor 5-0.

Postul unui antrenor este tot timpul în pericol atunci când este o lipsă a rezultatelor. Aşa cum ştiam de la început şi cum am declarat, avem anumite obiective pe termen scurt, mediu şi lung pe care trebuie să le îndeplinim. Este o echipă nou-promovată şi aşa mai departe dar, lăsând toate astea la o parte, atunci când este o lipsă de rezultate, postul unui antrenor este în pericol„, a declarat Adi Mutu în exclusivitate pentru AS.ro.

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova – echipele probabile

FC U Craiova 1948: Popa – Negru, Kovacici, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Dr. Albu, Van Durmen – Sidibe, Cl. Bălan, Ondaan

Rezerve: Cobrea, Paramatti, Bauza, Blidar, Vl. Pop, Raicea, Bușu, Gajic, Compagno

Antrenor: Adrian Mutu

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Conte, V. Găman, Screciu, Bancu – D. Nistor, A. Crețu, Houri – Câmpanu, Koljici, A. Ivan

Rezerve: Lazar, Bălașa, Vătăjelu, Baiaram, Vlădoiu, Fedele, Gustavo, M. Constantin, Căpățână

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova va fi live text pe AS.ro, de la ora 21:00.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”