Închide meniul

FC U Craiova 1948 vrea să dea o super-lovitură. Oltenii pregătesc o ofertă pentru Edi Iordănescu. Ar deveni al patrulea antrenor din acest sezon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2021, 13:12

FC U Craiova 1948 vrea să dea o super-lovitură. Oltenii pregătesc o ofertă pentru Edi Iordănescu. Ar deveni al patrulea antrenor din acest sezon

Edi Iordănescu vrea un preparator fizic de la CFR

Hepta

Conform digisport.ro, familia Mititelu e dispusă să facă orice pentru a-l aduce pe Edi Iordănescu în Bănie. Rezultatul cu Academica Clinceni (1-2) i-a făcut pe olteni să se gândească la despărțirea de Eugen Trică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, șanse mici să ajungă la FC U Craiova 1948

Totuși, șansele ca Edi Iordănescu să accepte o eventuală ofertă sunt mici, iar motivele sunt mai multe. Chiar dacă i-ar oferi un salariu tentant, fiul selecționerului este convins să plece în străinătate pentru următoarea destinație.

Mai mult, episodul de la FCSB, acolo unde Gigi Becali a încălcat pactul de a nu interveni peste politica antrenorului l-ar face să nu meargă la Craiova. Acolo este cunoscut faptul că Adrian Mititelu are tendința de a proceda ca Gigi Becali atunci când vine vorba de echipa sa.

Dacă ar accepta propunerea oltenilor, Edi Iordănescu ar deveni al patrulea antrenor al sezonului, după Adrian Mutu (12 meciuri), Flavius Stoican (4 meciuri) și Eugen Trică (4 meciuri).

Gigi Becali a dat cărțile pe față! Cum se implică la FCSB și ce jucători i-a impus lui Edi Iordănescu

Finanțatorul FCSB a dat cărțile pe față și a dezvăluit modalitatea în care se implică la echipă. Becali susține că i-a impus jucători chiar și lui Edi Iordănescu.

Reclamă

„Toată lumea zice că se bagă Becali la echipă. Nu, domne! Eu îi trasez niște indicații. Uite, ce vreau, eu, când vii aici! Ce? Lui Edi nu i-am zis, i-am zis și lui. I-am zis: uite, vreau să joace Tavi Popescu, Șut și Șerban. Asta i-am zis de la început, când am semnat contractul.

– A fost de acord?
– Da!

A zis OK, Tavi și Șut, la Șerban mai discutăm. El a fost și accidentat. Eu i-am zis asta pentru că eu vreau să-i vând. Omul a fost de acord, care e problema!?„, a spus Becali pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și