Închide meniul

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | ”Presiunea este pe noi!” Adrian Păun surprinde după ce ardelenii au ajuns la 14 puncte de rivala FCSB: ”Toată lumea ne va da în cap!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 22:14

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | ”Presiunea este pe noi!” Adrian Păun surprinde după ce ardelenii au ajuns la 14 puncte de rivala FCSB: ”Toată lumea ne va da în cap!”

Hepta

Adrian Păun surprinde după ce ardelenii au ajuns la 14 puncte de rivala FCSB

”Era normal după o primă repriză în care i-am dominat să urce și ei. Per total, am făcut un meci bun. Puteam să mai marcăm. Am avut bară iar prin Yuri după. E important că plecăm cu punctele aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se vor face 11 puncte dacă câștigă. Presiunea este pe noi, toată lumea ne va da în cap dacă terminăm pe locul 2. Dinamo cred că își va da viața cu noi. Sperăm să câștigăm”, a declarat Adrian Păun la finalul meciului.

Fotbalistul campioanei României a vorbit și despre războiul dintre Ucraina și Rusia. Vizibil emoționat, Păun i-a lăudat pe românii care au fost solidari cu poporul ucrainean.

Reclamă

”Cred că nu ești om dacă nu te marchează astfel de evenimente. Suntem alături de ei. Nici nu ne putem imagina. Mă bucur că oamenii încearcă să îi ajute. Trebuie să fim alături de ei”, a mai spus Păun.

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Campioana României, la 14 puncte de rivala FCSB

FC Voluntari – CFR Cluj, capul de afiș al zilei, s-a încheiat cu victoria la limită a ardelenilor, scor 1-0. În urma acestui succes, campioana României s-a distanțat la 14 puncte de rivala FCSB.

Reclamă

Andrei Burcă a decis confruntarea de pe ”Stadionul Anghel Iordănescu”, după ce a marcat chiar de lângă Gabi Tamaș.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 73 de puncte și ocupă prima poziție în Liga 1, în timp ce FC Voluntari rămâne cu 47 de puncte, pe locul 4.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”