Închide meniul

FC Voluntari – Dinamo 2-1 | Liviu Ciobotariu, semnal de alarmă după victoria cu Dinamo: „Am avut probleme”. Ce spune despre lupta pentru play-off: „Suntem o echipă greu de învins”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 noiembrie 2021, 23:09

FC Voluntari – Dinamo 2-1 | Liviu Ciobotariu, semnal de alarmă după victoria cu Dinamo: „Am avut probleme. Ce spune despre lupta pentru play-off: „Suntem o echipă greu de învins

Liviu Ciobotariu a făcut un anunţ despre viitorul său

Hepta

FC Voluntari – Dinamo s-a terminat 2-1, iar criza celor din Ştefan cel Mare este din ce în ce mai mare. De partea cealaltă, ilfovenii visează cu ochii deschişi la play-off. Sunt pe locul 4 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu, semnal de alarmă după victoria cu Dinamo

Chiar dacă a bătut-o pe Dinamo, Liviu Ciobotariu recunoaşte. Echipa sa a avut probleme, iar antrenorul Voluntariului i-a lăudat pe cei din Ştefan cel Mare. „Un joc foarte greu, am întâlnit o echipă care ne-a pus multe probleme, în special pe contraatac. Aşa am primit şi golul. Sunt bucuros că am câştigat şi că am revenit de la 0-1. Îmi felicit jucătorii, suntem într-o formă bună. Am avut probleme, am încercat să desfacem apărarea lui Dinamo care a fost bine organizată. Deşi poziţia lor în clasament e una care nu face cinste clubului au în componenţă jucători foarte buni şi un antrenor foarte bun. Am crezut în rezultat şi am revenit de la 0-1„, a spus Liviu Ciobotariu, conform digisport.ro.

Citește și:

Avertisment pentru adversare

Dacă până acum, Voluntariul se bătea în fiecare sezon pentru salvarea de la retrogradare, acum echipa lui Liviu Ciobotariu speră la play-off. Mai mult, tehnicianul ilfovenilor a transmis un mesaj clar competitoarelor care se bat cu echipa sa pentru o poziţie în primele 6 ale clasamentului la finalul sezonului regulat. „În momentul de faţă, arătăm ca o echipă greu de învins. E meritul jucătorilor, dar şi al staff-ului. Munca de zi cu zi e răsplătită în jocurile oficiale. E foarte strâns clasamentul în lupta pentru play-off”, a mai spus Liviu Ciobotariu, conform sursei citate.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și