Închide meniul

FC Voluntari – Farul 1-0 | „Lipsă de calitate!”. Gică Hagi, prima reacție după ce jucătorii săi au rămas fără gol marcat în play-off: „Nu caut scuze”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 19:49

FC Voluntari – Farul 1-0 | „Lipsă de calitate!. Gică Hagi, prima reacție după ce jucătorii săi au rămas fără gol marcat în play-off: „Nu caut scuze

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

FC Voluntari a învins-o pe Farul Constanța, scor 1-0, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Jucătorii lui Gică Hagi au gafat chiar înainte de final și i-au permis lui Ricardinho să înscrie după o fază fixă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a ajuns la patru meciuri la rând fără gol marcat. Nu au reșit să înscrie nici cu Universitatea Craiova (0-1), FCSB (0-2) și CFR Cluj (0-0).

Gică Hagi, prima reacție după FC Voluntari – Farul 1-0

Un meci slab, fără calitate mare. Ambele echipele cred eu că nu am prestat un joc bun. Am încercat, dar am fost previzibili. Am luat un gol din fază fixă în ultimul minut. Ăsta e fotbalul, așa se joacă… cred că nu a fost un meci reușit.

Încerc să fiu cât mai obiectiv… ce am văzut de pe bancă, lipsă de calitate cel puțin din partea noastră. Ultima pasă, lent, previzibili, fără putere… vom discuta cu ei, vom vedea.

Mai sunt meciuri de jucat, sperăm să schimbăm ceva, trebuie să găsim soluția. Cu mingea și ofensiv puteam să facem mult mai multe, ca să încercăm să câștigăm. Am stat cu ei de vorbă, dar din păcate ritmul jocului a fost destul de slab. Nu căutăm scuze nicăieri, astea sunt alibiuri… eu nu caut asta. Trebuia să ne impunem, din păcate nu am făcut-o„, a declarat Gică Hagi după FC Voluntari – Farul 1-0.

Reclamă

Echipa lui Gabi Tamaș a câștigat cu un gol dramatic, semnat de Ricardinho în minutul 89. Fundașii lui Gică Hagi au gafat în lanț. Constantin Budescu, accidentat în prima repriză, a fost scos cu targa de pe teren, iar primul verdict al medicilor este teribil. Ar fi suferit o ruptură de tendon și va avea nevoie de o lungă pauză.

FC Voluntari a urcat pe locul trei în Liga 1 grație acestui succes, cu 30 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova. Echipa lui Reghecampf are însă un meci în minus. De cealaltă parte, Farul râmâne pe poziția a cincea, cu doar 25 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și