Închide meniul

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Edi Iordănescu a răbufnit: ”A fost penalty clar!” Care e principala grijă a antrenorului: ”N-am mai avut putere!” + Ultimele detalii despre revenirea lui Florinel Coman

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 noiembrie 2021, 0:01

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Edi Iordănescu a răbufnit: ”A fost penalty clar!” Care e principala grijă a antrenorului: ”N-am mai avut putere!” + Ultimele detalii despre revenirea lui Florinel Coman

Edi Iordănescu ar putea primi întăriri

Profimedia

Edi Iordănescu a răbufnit după FC Voluntari – FCSB 0-0

În minutul 11 al confruntării de la Voluntari, Constantin Budescu a cerut penalty după un duel în care a fost faultat de Costin. Edi Iordănescu este convins că echipa sa trebuia să primească lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A fost a cincea deplasare. E greu, consum mare. Ne așteptam să suferim. Am încercat în prima repriză, dar nu am ajuns în careu. Am ajutat, am schimbat. Nu am reușit să marcăm. Eu de când am venit am marcat în toate. Azi nu am reușit. Nu este ușor. Venim după consum energetic și o deplasare la Farul. Nu am mai avut putere. Și CFR a câștigat în minutul 90 împotriva lor.

Ne așteaptă un program infernal. A fost un penalty clar. Budi era interpus între el și minge. Era un alt joc cu acel penalty. Penalty nediscutat. A mai fost o lovitură liberă în prima repriză. S-a auzit de la bancă. Trebuie să învătățăm să trăim cu presiune. Am adus experiență. Trebuie să aducem puncte”, a declarat Edi Iordănescu după FC Voluntari – FCSB 0-0.

Tot la final, antrenorul roș-albaștrilor a mai vorbit despre situația lui Florinel Coman, care se recuperează după accidentare.

”Florinel Coman este în proces de recuperare. Nu putem să riscăm. Ovidiu Popescu a avut doar două antrenamente. Miron la fel”, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă
Citește și:

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Vicecampioana și revelația Ligii 1 s-au anihilat reciproc

FC Voluntari – FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Astfel, seria de șapte victorii consecutive a roș albaștrilor s-a încheiat.

Stadionul ”Anghel Iordănescu” nu i-a purtat noroc lui Edi Iordănescu.Ilfovenii au dominat la capitolul ocazii, 10 la număr, dintre care 5 pe spațiul porții. De partea cealaltă, roș-albaștrii au avut 6 ocazii, dintre care 2 pe spațiul porții.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la finalul turului din sezonul regulat pe locul 2 în Liga 1, cu 31 de puncte, la 8 distanță de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, FC Voluntari ocupă locul 5, cu 25 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și