Închide meniul

FC Voluntari – Rapid 0-0 | „E o presiune pusă de noi!”. Horațiu Moldovan continuă să creadă că Rapid va ajunge în play-off: „Se pot încurca și contracandidatele noastre”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2022, 22:04

FC Voluntari – Rapid 0-0 | „E o presiune pusă de noi!. Horațiu Moldovan continuă să creadă că Rapid va ajunge în play-off: „Se pot încurca și contracandidatele noastre

Horațiu Moldovan, cerut titular la echipa naţională de Adrian Mutu

Horaţiu Moldovan, în timpul unei partide/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Portarii celor două echipe, Horațiu Moldovan și Mihai Popa, au fost marii remacați ai partidei de pe stadionul Anghel Iordănescu. Urmăriți din tribună de noul selecționer al României, Edi Iordănescu, aceștia au reușit parade de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan, prima reacție după FC Voluntari – Rapid 0-0

Cred că am avut un meci foarte dificil. A fost un rezultat echitabil. Ne pare rău că nu am câștigat, ne îndepărtăm de obiectivul impus în vestiar. Mai sunt cinci etape și sperăm să fim în play-off.

Cred că au jucat mai bine Voluntari în repriza a doua. Sunt o echipă de play-off, nu cred că mai pot pierde primele șase poziții.

Sperăm să oprim această serie începând cu meciul cu Sepsi, să obținem cât mai multe victorii. Să vedem unde vom fi la final. E o presiune pusă de noi, jucătorii și staff. Noi ne-am impus să ajungem în play-off și cred că vom ajunge acolo.

Sperăm să vină declicul și să câștigăm cât mai multe meciuri. Dacă ne uităm la program, cred că este dificil. Avem cu Sepsi, la campioana României… cum ne-am încurcat noi, se pot încurca și contracandidatele noastre„, a declarat Horațiu Moldovan după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Reclamă

Rapid a ajuns la șase meciuri la rând fără victorie. În acest an a remizat cu UTA (1-1), Gaz Metan Mediaș (1-1) și FC Voluntari (0-0). Alb-vișiniii au egalat-o la puncte pe Farul, dar jucătorii lui Hagi au două partide în plus de disputat.

FC Voluntari a acumulat 43 de puncte și rămâne pe podiumul Ligii 1. Are cu două puncte mai mult decât FC Botoșani și cu 7 mai mult decât Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și