Închide meniul

FC Voluntari – Rapid 0-0 | „Zici că jucăm în anii 90”. Mihai Iosif nu se teme că va fi demis: „Sunt în obiectiv! Viața nu se termină și nici nu a început cu mine la Rapid”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2022, 22:18

FC Voluntari – Rapid 0-0 | „Zici că jucăm în anii 90. Mihai Iosif nu se teme că va fi demis: „Sunt în obiectiv! Viața nu se termină și nici nu a început cu mine la Rapid

FC U Craiova - Rapid

Hepta

Antrenorul Rapidului a avut o primă reacție după remiza de la Voluntari. A și comentat zvonurile care îl dădeau ca și plecat din Giulești dacă nu va obține cele trei puncte. Marius Șumudică l-ar putea înlocui. Alb-vișiniii au remizat în toate meciurile din 2022 și au un singur succes în ultimele 10 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, prima reacție după FC Voluntari – Rapid 0-0

A fost un meci disputat pe un teren foarte, foarte prost. Am avut o primă repriză bună, dar mingea nu a intrat. Dacă data trecută am spus că au ieșit schimbările, azi nu au ieșit. Nu au ieșit, ce să-mi reproșez. Sunt jucători care trebuie să facă diferența. Nu am fost inspirat azi.

Ioniță nu e refăcut complet fizic și nu am vrut să riscăm o nouă recidivă, o nouă ruptură. Nu a intrat așa cum mi-aș fi dorit. Cred că încă are o teamă.

Pe posturi au venit jucători, dar am avut suspendați, am avut accidentați, abia acum reușim să avem un lot competitiv. Avem numai egaluri, zici că jucăm în anii 90, în Italia. Avem șanse matematice și vom lupta până la capăt, asta e clar. Avem șanse chiar reale, dacă ne uităm pe hârtie. Anul trecut am reușit cu șanse mai mici, cu siguranță vom da totul.

Mihai Iosif: „Viața nu se termină cu mine la Rapid”

Ultimul meci, ultimul mohican, cum vreți… sunt aici, sunt în obiectivul clubului. Nu citesc nimic, nu aud. Nu știu dacă sunt prieteni cei care îmi spun, eu fac ceea ce pot și cu siguranță atât eu, cât și colegii mei, cred că am făcut lucruri mărețe. Suntem o nou-promovată!

Reclamă

Datoria jucătorilor e să joace, a mea e să antrenez. Viața nu se termină cu mine la Rapid, nu a început cu mine. Oricând putem antrena sau juca în altă parte„, a declarat Mihai Iosif după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Citește și:

Rapid a ajuns la șase meciuri la rând fără victorie. În acest an a remizat cu UTA (1-1), Gaz Metan Mediaș (1-1) și FC Voluntari (0-0). Alb-vișiniii au egalat-o la puncte pe Farul, dar jucătorii lui Hagi au două partide în plus de disputat.

FC Voluntari a acumulat 43 de puncte și rămâne pe podiumul Ligii 1. Are cu două puncte mai mult decât FC Botoșani și cu 7 mai mult decât Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC Voluntari – Rapid 0-0
  • Mihai Iosif nu se teme că va fi demis

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și