Închide meniul

FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1 | „Jucăm de plăcere, ne bucurăm de fotbal!”. Constantin Budescu a făcut „magie” chiar şi cu ruptură la inghinali. A contribuit la toate golurile ilfovenilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2022, 22:39

FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1 | „Jucăm de plăcere, ne bucurăm de fotbal!. Constantin Budescu a făcut „magie chiar şi cu ruptură la inghinali. A contribuit la toate golurile ilfovenilor

Constantin Budescu a fost operat, dar FC Voluntari îi pregătește prelugirea contractului

Captură AS.ro

FC Voluntari a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 3-1, în etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au pierdut, în deplasare, şi au rămas la 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Screciu a fost autorul unui autogol încă din minutul 7. Oltenii au restabilit egalitatea abia după pauză, prin Gustavo (64), dar bucuria oaspeţilor a fost de scurtă durată. Ricardinho a marcat la scurt timp după reluarea meciului (67), iar Adam Nemec a stabilit rezultatul final în minutul 73. Chiar dacă nu a marcat, Constantin Budescu a contribuit la toate golurile ilfovenilor şi a făcut una dintre cele mai bune partide de după plecarea de la FCSB.

Constantin Budescu, prima reacţie după FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1

Se întâmplă să greşim cu toţii. E bine că totul s-a terminat cu bine. Au fost câteva faulturi, mi-a explicat ceva arbitrul. Nu mai contează, mă bucur că am câştigat.

Ne-am propus să schimbăm un pic jocul şi să jucăm de plăcere, nu mai avem acea presiune. Suntem în play-off şi vrem să ne bucurăm de fotbal. S-a văzut o schimbare destul de mare. Mai sunt 8 etape de jucat şi se poate întâmpla orice.

Vom vedea (n.r. dacă va fi convocat la naţională), eram foarte bine pregătit fizic. Din păcate am făcut o mică ruptură la inghinali, trebuia să stau 3 săptămâni, dar am preferat să joc. Nu m-am antrenat 7-8 zile, dar am jucat 82 de minute. Mă bucur că am reuşit să rezist şi că am câştigat„, a declarat Constantin Budescu după FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1.

Reclamă

Universitatea Craiova şi-a încheiat seria de şapte victorii în Liga 1 şi şi-a redus semnificativ şansele de a o prinde din urmă pe CFR Cluj. Apărarea lui Reghecampf a gafat după ce avea patru meciuri la rând fără gol primit!

Pentru olteni urmează un program infernal, în care se vor duela cu FCSB şi CFR Cluj. FC Voluntari s-a apropiat la trei puncte de Universitatea Craiova şi va juca pe teren propriu şi următorul meci, cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și