Închide meniul

FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1 | Nicușor Bancu, uluit de Constantin Budescu. Căpitanul oltenilor strânge repede rândurile. „Eu continui la națională, clubul a primit convocarea mea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 martie 2022, 23:06

FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1 | Nicușor Bancu, uluit de Constantin Budescu. Căpitanul oltenilor strânge repede rândurile. „Eu continui la națională, clubul a primit convocarea mea!

Nicușor Bancu e căpitanul Universității Craiova

Hepta

FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1. Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a oprit la șapte victorii consecutive. Oltenii au suferit primul eșec în play-off, într-un meci în care Constantin Budescu a strălucit. Nicușor Bancu e cu gândul la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicușor Bancu l-a lăudat pe Constantin Budescu pentru prestația din teren. „Budi” a fost implicat în toate golurile înscrise de FC Voluntari.

Nicușor Bancu, uluit de Constantin Budescu

„Părerea mea este că ne-am bătut singuri în această seară. La 1-1 puteam să revenim şi cred că era altfel, dar au făcut un meci foarte bun cei de la Voluntari. Budescu a făcut un meci foarte bun, a prins o seară foarte bună. S-a văzut, când joacă el joacă şi echipa. Ştim ce poate să facă!

Jocul nostru a suferit, nu ne-am creat foarte multe ocazii şi de asta s-a ajuns la înfrângerea noastră. Au jucat mult mai bine ei şi cred că şi-au dorit mult mai mult. Acum vine pauza naţionalei şi avem timp să ne revenim. Vom fi mult mai buni”, a declarat Nicuşor Bancu după meci.

Nicușor Bancu, convocat la echipa națională

Bancu a spus că a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa națională, alături de un coechipier de la Craiova. Căpitanul oltenilor nu a dezvăluit însă identitatea celuilalt jucător.

Reclamă

„Eu continui la naţională, clubul a primit convocarea mea şi o să merg acolo. Sperăm ca cu domnul Edi să facem o treabă mult mai bine. Am fost aproape şi cu Rădoi, mi-a părut foarte rău. Nu doar eu am primit convocarea de la naţională, mai este cineva, dar nu pot să vă spun”, a precizat fundaşul Universităţii Craiova.

Edi Iordănescu va debuta la echipa națională în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie, care va avea loc pe stadionul Ghencea. Patru zile mai târziu, tricolorii se vor duela cu Israel.

FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1

FC Voluntari a deschis scorul încă din minutul 7. Ricardinho a centrat în careu, iar Screciu a avut o deviere nefericită. Balonul s-a dus direct în poarta lui Pigliacelli.

Reclamă 4 / 0/3

La pauză, Reghecampf s-a enervat și a făcut trei schimbări. Nistor, Bic și Baiaram au intrat în locul lui Mateiu, Câmpanu și Crețu, toți cu prestații catastrofale în prima repriză. În minutul 57, Reghe a mers până la capăt și a epuizat toate schimbările, când l-a introdus pe Koljic în locul lui Markovic.

Planul lui Reghecampf nu a funcționat însă. Deși Gustavo a egalat în minutul 64, egalitatea s-a menținut doar trei minute. Pigliacelli a respins greșit o centrare a lui Budescu, iar Ricardinho a împins balonul în poartă. Adam Nemec a închis tabela cu un sfert de oră înainte de final, după ce a rămas singur cu portarul oltenilor.

Universitatea Craiova rămâne pe locul trei în Liga 1, dar e la patru puncte în spatele celor de la FCSB, care au și un meci mai puțin disputat. FC Voluntari a urcat pe poziția a patra, la trei lungimi de echipa lui Laurențiu Reghecampf.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și