Închide meniul

FC Voluntari – Viitorul 1-0. Dezastrul continuă la echipa lui Hagi! Constănțenii sunt tot mai aproape de retrogradare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 aprilie 2021, 17:24

FC Voluntari – Viitorul 1-0. Dezastrul continuă la echipa lui Hagi! Constănțenii sunt tot mai aproape de retrogradare

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FC Voluntari - Viitorul

FC Voluntari – Viitorul 1-0

Min 90: Final la Voluntari. Gazdele s-au impus cu 1-0. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 55: Ocazie uriașă pentru Voluntari! Jefte Betancor a fost aproape să înscrie din lovitură liberă, dar Cojocaru a avut o intervenție bună. 

Min 45: Pauză la Voluntari. Gazdele conduc cu 1-0

Min 28: GOOOL Voluntari! Jefte Betancor a înscris după ce a reluat din prima pasa lungă furnizată de Balaur. 

Min 1: A început meciul.

Reclamă

VOLUNTARI: Rîmniceanu – Tamaș, Armaș, Balaur – Miranda, I. Gheorghe, Droppa, Ivanov, A. Vlad – Betancor, A. Ilie
Antrenor: Bogdan Andone

VIITORUL: Cojocaru – Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc – C. Matei, Grameni, A. Ciobanu – Haită, Tsoumou, Jo
Antrenor: Cătălin Anghel

Viitorul este pe locul 13 înaintea acestei partide, poziție care duce la barajul pentru promovare/retrogradare. Echipa lui Gică Hagi riscă să se îndepărteze de locurile care asigură salvarea în cazul unei înfrângeri cu FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă locul 12, primul care asigură salvarea. Ilfovenii vin după 1-0 pe terenul lui Poli Iași și visează cu ochii deschiși la evitarea retrogradării. 

În sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile. A fost 2-0 pentru Viitorul pe terenul lui Voluntari, dar ilfovenii au câștigat cu 1-0 la Ovidiu. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și