Închide meniul

FCSB a renunţat astăzi la un jucător "fantomă"! Era la echipă din 2017

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 iulie 2020, 17:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

FCSB a renunţat astăzi la un jucător "fantomă"! Era la echipă din 2017

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Becali a renunţat la un jucător "fantomă"

Dacă cei enumeraţi mai sus sunt jucători cunoscuţi, cel la care FCSB a renunţat astăzi este un jucător fantomă. Este vorba despre Mihailo Mitrov, adus de roş-albaştri în 2017, la dorinţa lui Vasile Geambazi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L-am pus la echipa a doua că e macedonean. L-am luat pentru şase luni şi, dacă face faţă, va veni la echipa mare. Salariul e de 500 de euro pe lună. L-a adus nepotu-meu, trebuie să-l mai las şi pe el să-şi facă mendrele", spunea Becali la acea vreme.

Mitrov nu s-a impus la FCSB

Mitrov evoluează pe poziţia de mijlocaş, dar nu a reuşit să se impună la prima echipă a celor de la FCSB. Macedoneanul a evoluat mult timp la formaţia secundă.

Mijlocaşul a fost împrumutat în sezonul trecut la Farul Constanţa, dar a prins doar patru partide. Acesta nu l-a impresionat nici pe Ianis Zicu, anunţă Look Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și