Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | Darius Olaru, reproșuri pentru coechipieri: "Trebuia să ne retragem!" Mijlocaşul a avut un mesaj clar şi răspicat: "Nu e nicio alianţă în play-off"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2021, 20:54 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:41

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | Darius Olaru, reproșuri pentru coechipieri: "Trebuia să ne retragem!" Mijlocaşul a avut un mesaj clar şi răspicat: "Nu e nicio alianţă în play-off"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Darius Olaru, prima reacţie după FCSB - Academica Clinceni 2-2

Olaru a izbucnit în lacrimi la finalul partidei cu Academica Clinceni. Mijlocaşul este dezamăgit din cauza faptului că echipa sa a risipit şansa de a încheia etapa a şaptea din play-off în fotoliul de lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Toată lumea spune şi despre Botoşani. Nu e nicio alianţă aici în play-off. Toate echipele joacă de la egal. Noi citim ce se discută prin presă. Nu ştiu ce presiune şi ce facem noi aici. 

Darius Olaru: "Ne-au prins ei pe contraatac, ceea ce nu e normal"

Să câştigăm cele 3 puncte, asta puteam face azi. Trebuia să ne retragem după ce am deschis scorul. Ne-au prins ei pe contraatac, ceea ce nu e normal. Trebuia să gestionăm mai bine", a spus Darius Olaru la finalul meciului.

Darius Olaru, înger și demon în meciul cu Academica Clinceni

Darius Olaru a fost cel mai activ jucător în prima repriză din FCSB – Academica Clinceni. "Perla" lui Gigi Becali a marcat pentru 1-0, după care s-a făcut de râs din numai câțiva metri.

Olaru a primit o centrare excelentă de la Olimpiu Moruțan și avea toată poarta în față. Mijlocașul lui FCSB n-a reușit însă să direcționeze balonul spre buturile lui Ureche, lovind mingea complet greșit.

Reclamă

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | Roș-albaștrii au ratat șansa să treacă pe primul loc

Echipa lui Toni Petrea n-a putut profita de eșecul CFR-ului cu Sepsi. Olaru și Tănase au înscris pentru roș-albaștrii, Cordea și Rusescu au marcat golurile oaspeților.

După acest rezultat, FCSB a rămas pe locul secund, la un punct în spatele lui CFR Cluj. Ardelenii rămân lideri, deși au pierdut pe teren propriu cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și