Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni | Darius Olaru, înger și demon! "Perla" lui Gigi Becali a deschis scorul, după care a ratat o ocazie uriașă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 mai 2021, 19:14 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:41

FCSB – Academica Clinceni | Darius Olaru, înger și demon! "Perla" lui Gigi Becali a deschis scorul, după care a ratat o ocazie uriașă

Captură Telekom Sport

Darius Olaru, înger și demon în FCSB - Clinceni

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 20, din pasa lui Florin Tănase. Mijlocașul lui FCSB a primit mingea pe piciorul stâng și s-a întors excelent cu față la poartă. Olaru n-a stat pe gânduri și a șutat după o singură preluare, direct în plasa laterală, la colțul lung.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni – FCSB | Darius Olaru, înger și demon

A fost al șaptelea gol stagional pentru Darius Olaru în Liga 1. "Perla" lui Gigi Becali are în cont și două assist-uri, fiind unul dintre oamenii de bază din lotul lui Toni Petrea.

Interesant e faptul că Olaru, deși e jucător de picior drept, marchează mai mult cu stângul. Jucătorul transferat de la Gaz Metan a înscris câteva goluri și cu capul, dar nu i-a ieșit și cu Academica Clinceni. 

Olaru a primit o centrare excelentă de la Olimpiu Moruțan și avea toată poarta în față. Mijlocașul lui FCSB n-a reușit însă să direcționeze balonul spre buturile lui Ureche, lovind mingea complet greșit. 

Reclamă

În total, Darius Olaru a jucat 29 de meciuri pentru FCSB în toate competițiile în acest sezon. Gigi Becali l-a transferat de la Gaz Metan în ianuarie 2020 pentru 600.000 de euro.  

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și