Închide meniul

FCSB – CFR 1-1 | Mihai Stoica, reacţie fără precedent după o decizie luată de Radu Petrescu. "Părerile specialiștilor sunt niște minciuni sfruntate. Poate din interese"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2021, 6:00

FCSB – CFR 1-1 | Mihai Stoica, reacţie fără precedent după o decizie luată de Radu Petrescu. "Părerile specialiștilor sunt niște minciuni sfruntate. Poate din interese"

Hepta

Mihai Stoica, război total cu "specialiştii"

"Părerile specialiștilor sunt niște minciuni sfruntate. Poate din dorința de a absolvi arbitrul, poate din alte interese sau poate fără interes. Doar antipatie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă n-are NICIO intenție să joace mingea, îl faultează cinic pe Tănase și Petrescu era OBLIGAT să-l elimine. Nu galben, ci ROȘU. Așa zice regulamentul. Ăla updatat, pe care cred unii că eu nu-l cunosc", a scris Mihai pe Facebook. 

FCSB – CFR 1-1 | Verdictul specialistului Ion Crăciunescu

Pe de altă parte, Ion Crăciunescu susţine că Radu Petrescu a procedat corect la faza care a dus la deschiderea scorului. Atacul a fost unul la minge şi, chiar dacă Burcă era ultimul apărător al ardelenilor, regulamentul spune că se impune doar un cartonaş galben. 

"A judecat foarte bine arbitrul, penalty și neacordarea cartonașului roșu. Dacă are intenția să joace mingea, nu se mai dă și eliminare, chiar dacă e ocazie clară de gol. A mai avut oscilații la faulturi, dar decizia majoră a fost corectă", a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport. 

Ce spune regulamentul: "Un fault asupra unui atacant aflat în alergare, comis de ultimul apărător, nu va mai fi sancționat direct cu cartonaș roșu, dacă faultul nu este unul violent sau infracțiunea nu este reprezentată de un henț comis în suprafața de pedeapsă. Cât timp faulutul este considerat o tentativă de deposedare folosind mijloace oneste, apărătorul va primi doar cartonaș galben".

Reclamă

FCSB – CFR 1-1 | Andrei Burcă s-a revanşat în prelungiri

Burcă a fost şi cel care a stabilit scorul final, în prelungirile partidei de la Giurgiu. A marcat cu o lovitură de cap, profitând şi de terenul impracticabil din faţa lui Andrei Vlad. 

"Echipa e omul meciului pentru că am ştiut să suferim. S-a simţit această încărcătură, ştiam că nu trebuie să pierdem. Mai mult am ţipat unii la alţii, nu ştim cât fotbal s-a jucat azi. Era un meci important, pentru titlu. Ştim că ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Clinceni, aţi văzut ce a fost aseară.

Şi la pauză tot am sperat. Ştiam că este foarte important că nu trebuie să pierdem. Nu ştim dacă a fost penalty, important e că nu am pierdut. Am avut ocazii, nu am marcat. Mă bucur că am regăsit spiritul, că suntem o echipă puternică şi că nu cedăm.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur enorm, mulţumesc lui Dumnezeu că am marcat. Era cazul să îmi ajut şi eu echipa, nu marcasem în acest sezon. Mai sunt multe etape de jucat, important e că suntem la mâna noastră după ce acest tur din play-off", a declarat Andrei Burcă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și