Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 1-1. Deac nu are dubii la faza penalty-ului neacordat de Radu Petrescu: "Da, da! Clar m-a lovit peste picior!"

Dragoș Vasile Publicat: 4 mai 2021, 5:00

FCSB – CFR Cluj 1-1. Deac nu are dubii la faza penalty-ului neacordat de Radu Petrescu: "Da, da! Clar m-a lovit peste picior!"

Ciprian Deac, discurs apăsător după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Hepta

  • FCSB - CFR Cluj 1-1
  • Ciprian Deac, convins că echipa sa a fost privată de un penalty clar

Ciprian Deac a fost faultat de Adrian Şut, însă Radu Petrescu nu a dictat lovitură de la 11 metri. Chiar dacă decarul campioanei nu obişnuieşte să vorbească despre arbitraj, acesta a făcut o excepţie şi a spus clar şi răspicat faptul că echipa sa a fost privată de un penalty. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"De când sunt eu în fotbal nu am criticat niciodată arbitrajul şi nici nu o să o fac. Da, da, da. Clar m-a lovit peste picior, am vrut să joc mingea, dar… Fiind implicat direct, eu am simţit cel mai bine la acea fază, am simţit că m-a lovit. Cred că a vrut să joace şi el mingea şi a fost o imprudenţă", a spus Ciprian Deac la TelekomSport.

Ciprian Deac: "Am venit cu gândul să câştigăm!"

CFR Cluj a venit cu gândul la victorie la Giurgiu, însă Ciprian Deac se mulţumeşte şi cu un punct. În urma remizei cu FCSB, campioana rămâne în fruntea clasamentului, cu un avantaj de două puncte în faţa roş-albaştrilor.

Reclamă

"S-a întâlnit echipa de pe primul loc cu echipa de pe locul doi, era normal să fie tensiune. Eu cred că în prima repriză am controlat mai bine jocul, ne-am creat şi o ocazie în primele minute. Dacă marcam, altul era meciul, dar, una peste alta, cred că nu meritam să pierdem în această seară.

Sincer, nu am venit pentru un meci egal, am venit cu gândul să câştigăm, pentru că ştiam că nu traversează o perioadă bună. Cei de la FCSB au venit după două înfrângeri, sufereau puţin şi am zis să profităm de acest lucru. Nu ne-a ieşit, e bine că am egalat în ultima fază a meciului şi e bine că nu am părăsit acest teren înfrânţi", a mai spus Deac.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj | Greşeală uriaşă de arbitraj la derby. Radu Petrescu nu a acordat penalty clar! Edi Iordănescu a înnebunit şi a protestat vehement!

Scandal în toată regula la Giurgiu. Tabăra CFR-ului, în frunte cu Edi Iordănescu, a răbufnit după ce Radu Petrescu nu a acordat un penalty clar ardelenilor.

Ardelenii au fost privaţi de o lovitură clară de la 11 metri în ultimele minute ale derby-ului cu FCSB. Faza s-a petrecut în minutul 80.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Șut l-a faultat pe Ciprian Deac (fotbalistul roş-albaştrilor a ratat degajarea şi l-a lovit pe decarul clujenilor). Ardelenii au cerut vehement penalty, însă "centralul" a arătat fault în atac.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu