Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 1-1. Florin Tănase a răbufnit! I-a "înţepat" pe Gigi Becali şi Toni Petrea: "Aşa e când termini schimbările în minutul 50!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2021, 19:53

FCSB – CFR Cluj 1-1. Florin Tănase a răbufnit! I-a "înţepat" pe Gigi Becali şi Toni Petrea: "Aşa e când termini schimbările în minutul 50!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase a răbufnit după FCSB - CFR Cluj 1-1

Nemulţumit după victoria ratată în ultimele minute, Florin Tănase şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la schimbările făcute în tabăra FCSB-ului. Până în minutul 51, Toni Petrea a epuizat trei schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ghinionul a făcut să nu luăm cele 3 puncte. Vlad avea mingea în braţe, dar s-a dus în poartă. Este stilul meu, îl exersez la antrenament. Este normal. Aşa e când termini schimbările în minutul 50 şi nu mai ai cu ce să vii după bancă. 

Florin Tănase: "Nu ne-au pasat deloc şi nu ne-au înghesuit!"

Nu ne-au pasat deloc şi nu ne-au înghesuit. Ne pare rău pentru suporteri. Mai avem cinci meciuri. Dacă le câştigăm, suntem campioni. Optimismul vine din jocul de astăzi", a răbufnit Tănase la finalul derby-ului.

FCSB – CFR Cluj 1-1 | Roş-albaştrii au ratat victoria la ultima fază. "Messi" Andrei Vlad a gafat din nou! Campionii au rămas pe primul loc în Liga 1

Derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, iar ardelenii îşi păstrează avantajul de două puncte în faţa roş-albaştrilor. Tabela de la Giurgiu a fost "deblocată" de Florin Tănase, golgheterul Ligii 1, care a marcat în urma unei lovituri de la 11 metri. Acesta a obţinut penalty după un duel în careu cu Burcă.

Reclamă

În repriza secundă, ultimele 10 minute au fost "de foc". Ardelenii au avut un penalty clar, după ce Adrian Şut l-a faultat pe Ciprian Deac, însă Radu Petrescu a dictat fault în atac. Tabăra oaspeţilor, în frunte cu Edi Iordănescu, a răbufnit.

Burcă a salvat-o pe CFR Cluj, la ultima fază a meciului. Andrei Vlad a comis o eroare pentru al doilea meci consecutiv în play-off. Fundaşul a stabilit rezultatul final cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și