Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 1-1 | Roş-albaştrii au ratat victoria la ultima fază. "Messi" Andrei Vlad a gafat din nou! Campionii au rămas pe primul loc în Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 19:25

FCSB – CFR Cluj 1-1 | Roş-albaştrii au ratat victoria la ultima fază. "Messi" Andrei Vlad a gafat din nou! Campionii au rămas pe primul loc în Liga 1

profimediaimages.ro

Florin Tănase a deschis scorul în FCSB - CFR Cluj

Derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, iar ardelenii îşi păstrează avantajul de două puncte în faţa roş-albaştrilor. Tabela de la Giurgiu a fost "deblocată" de Florin Tănase, golgheterul Ligii 1, care a marcat în urma unei lovituri de la 11 metri şi a ajuns la cota 22 în actualul sezon. Acesta a obţinut penalty după un duel în careu cu Burcă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza secundă, ultimele 10 minute au fost "de foc". Ardelenii au avut un penalty clar, după ce Adrian Şut l-a faultat pe Ciprian Deac, însă Radu Petrescu a dictat fault în atac. Tabăra oaspeţilor, în frunte cu Edi Iordănescu, a răbufnit.

Burcă a salvat-o pe CFR Cluj, la ultima fază a meciului. Andrei Vlad a comis o eroare pentru al doilea meci consecutiv în play-off. Fundaşul a stabilit rezultatul final cu o lovitură de cap.

CFR Cluj rămâne lider în Liga 1

În urma acestui rezultat, ardelenii rămân lideri în Liga 1, cu 42 de puncte, la 2 în faţa roş-albaştrilor şi la 5 de olteni. În următoarea etapă, CFR Cluj joacă cu Academica Clinceni, în timp ce FCSB se deplasează la Botoşani. 

Reclamă

FCSB – CFR Cluj 1-1

Min. 90+4: Fluier final la Giurgiu, scor 1-1.

Min. 90+3: GOOOL CFR Cluj! Andrei Burcă a restabilit egalitatea.

Min. 80: Scandal în toată regula la Giurgiu! Ardelenii protestează, după un penalty nearcordat pentru CFR Cluj! Adrian Şut l-a faultat pe Ciprian Deac. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 71: Florin Tănase l-a faultat pe Burcă, în urma unui duel. Radu Petrescu nu l-a avertizat şi a lăsat jocul să continue.

Min. 53: Dublă ocazie FCSB! Ovidiu Popescu trimite un şut spre poarta lui Arlauskis! Faza a continuat, iar Cristea a trimis şi el un şut din poziţie excelentă.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Giurgiu! FCSB conduce cu 1-0 graţie golului reuşit de Florin Tănase. 

Min. 31: Ocazie CFR Cluj! Mario Camora a trimis un şut din unghi, însă mingea a ajuns în plasa laterală.

Min. 19: GOOOL FCSB! Florin Tănase a marcat în urma loviturii de la 11 metri. Căpitanul roş-albaştrilor a ajuns la cota 22 în actualul sezon.

Min. 17: Penalty pentru FCSB! Florin Tănase a scos lovitura de la 11 metri, după un duel cu Burcă. Apărătorul CFR-ului a văzut cartonaşul galben.

Reclamă

Min. 12: Ocazie uriaşă FCSB! Andrei Miron a lovit bara transversală, în urma unei lovituri de colţ. 

Min. 12: Octavian Popescu a pornit un contraatac fulger. Centrarea tânărului fotbalist a fost oprită de Ovidiu Burcă.

Min. 3: Ocazie CFR Cluj! "Vikingul" Sigurjonsson, cel mai în formă jucător al ardelenilor, a ratat din 6 metri.

Min. 1: A încpeut derby-ul!

FCSB (4-2-3-1): Vlad –  Haruţ, Cristea, Miron, Radunovic – Simion, Ovidiu Popescu – Octavian Popescu, Olimpiu Moruţan, Ionuţ Vînă – Florin Tănase

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Manea, Ben Youssef, Burcă, Camora – Gîdea, Bordeianu, Sigurjonsson – Costache, Debeljuh, Deac

Înaintea meciului din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1, CFR e pe prima poziţie, cu 41 de puncte, şi este urmată de FCSB (39 de puncte). Universitatea Craiova a rămas la 37 de puncte, după eşecul surprinzător de la Călăraşi, 0-1 cu Academica Clinceni. 

FCSB – CFR | Declaraţiile lui Toni Petrea

O victorie a celor de la CFR ar duce echipa lui Edi Iordănescu la 5 puncte în faţa rivalei. Chiar şi aşa, Toni Petrea susţine că partida nu este una decisivă în lupta pentru titlul din Liga 1. 

"Suntem profesioniști, trebuie să ne adaptăm programului, să luăm lucrurile așa cum sunt. Nu suntem în cel mai fericit moment, dar am încredere că putem să ne unim și să arătăm mult mai bine.

E un meci foarte important, dar nu cred că e decisiv. Mai sunt de jucat încă cinci meciuri, așa că se poate întâmpla orice. Cred că titlul va fi decis în ultima etapă. Nu putem să arătăm ca în tur, din cauza absențelor, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a arăta cât mai bine. Chiar și în ultimele jocuri, exprimarea a fost destul de bună, însă n-am reușit să câștigăm", a declarat Petrea.

De cealaltă parte, Edi Iordănescu nu a uitat încă eşecul cu Universitatea Craiova. "Și noi am pierdut cu Craiova, a fost și o frustrare la mijloc pentru că am considerat că nu meritam. Echipa a avut reacție bună cu Botoșani. Suntem conștienți că FCSB a dominat competiția pentru o perioadă foarte lungă. Chiar dacă în ultimele două jocuri nu au obținut rezultate pozitive pentru ei, suntem conștienți că este o echipă foarte valoroasă și pot pune probleme în orice moment.

Două echipe valoroase ale competiției, suntem la fel de conștienți că trebuie să dăm totul și să facem un joc aproape perfect pentru un rezultat pozitiv. Lucrăm la partea mentală, ne-am bucurat de o zi în plus pentru recuperarea echipei, lucrul acesta contează.

Indiferent de rezultat, lupta merge înainte, e o luptă în trei. Sunt în continuare multe puncte puse în joc, indiferent de rezultat, lupta merge înainte pentru toate cele trei echipe", a spus Edi Iordănescu.

FCSB – CFR, meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1, se va disputa luni, de la 20:30, LIVE TEXT pe AS.ro. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și