Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Darius Olaru nu concepe să rateze titlul: "Este cea mai mare dorință a mea!". Ce a spus despre România U21 la Euro

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2021, 20:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Darius Olaru nu concepe să rateze titlul: "Este cea mai mare dorință a mea!". Ce a spus despre România U21 la Euro

Hepta

Darius Olaru, după FCB - CFR Cluj 3-0

Darius Olaru a fost cel mai bun jucător al liderului din Liga 1. El a deschis balul pe Arena Națională. A marcat în minutul 49, după o gafă a lui Alex Chipciu. Fostul jucător de la Gaz Metan a ajuns la cota 6 în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Darius Olaru: "Am arătat ca o campioană!"

"Mă bucur că am obținut cele trei puncte. Nu conta cine marca în această seară. Am făcut cel mai bun joc al nostru de până acum. Am vorbit între noi sa-i luăm de sus, să facem pressing. Am arătat foarte multă calitate pe recuperare", a declarat Darius Olaru, după FCSB – CFR Cluj 3-0.

Darius Olaru a vorbit și despre șansele tricolorilor mici la Euro U21. Pe plan intern, are o singură dorință: titlul în Liga 1.

"Mergem la națională cu un moral bun. Cred că vom face meciuri bune și acolo și ne vom califica. Vreau să câștig campionatul. Este cea mai mare dorință a mea. Cred că am arătat ca o campioană în această seară. Dacă vom juca ca astăzi, nu vom avea nicio problemă", mai spus Darius Olaru. 

Echipa lui Petrea dat un festival ofensiv împotriva CFR-ului. Ultimul meci când FCSB înscria trei goluri a fost impotriva codașei Poli Iași, pe 30 ianuarie. De atunci, elevii lui Petrea au marcat mai mult de un gol într-un singur meci din cele 8 disputate până la duelul cu CFR Cluj din această seară.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj 3-0

Este cea mai categorică victorie a roș-albaștrilor în fața clujenilor din august 2013 până în prezent. FCSB, condusă atunci de Laurențiu Reghecampf, câștiga cu același scor din această seară. Piovaccari, Adi Popa și Cristi Tănase înscriau în partida respectivă.

După ce și-a învins categoric marea rivală, FCSB s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului. Duelurile pentru titlu se vor da în play-off, după înjumătățirea punctelor.

Roș-albaștrii au motive să spere dacă vor termina pe primul loc la finalul sezonului regulat. De când există sistemul cu play-off şi play-out, echipa care a câştigat sezonul regulat, a reuşit să câştige şi campionatul. Au mai rămas doar două etape de disputat până la finalul sezonului regulat.

Reclamă 4 / 0/3

A fost a cincea victorie consecutivă în Liga 1 pentru FCSB. Totodată, a fost prima înfrângere pentru CFR Cluj după 5 etape de invincibilitate.

FCSB mai are de jucat cu Universitatea Craiova și Sepsi până la finalul sezonului regulat. De cealaltă parte, CFR Cluj se va duela cu Dinamo și Universitatea Craiova.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și