Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Toni Petrea, reacție acidă după ce ultrașii i-au cerut demisia. „Mă concentrez numai la joc!” Ce a spus despre derby-ul cu Dinamo

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2022, 22:52

Reclamă
FCSB – CFR Cluj 3-3 | Toni Petrea, reacție acidă după ce ultrașii i-au cerut demisia. „Mă concentrez numai la joc! Ce a spus despre derby-ul cu Dinamo

Toni Petrea a vorbit despre viitorul său

Hepta

FCSB a egalat-o pe CFR Cluj la ultima fază, dar ultrașii roș-albaștrilor își pierduseră deja răbdarea până la golul din minutul 90+4. Fanii au strigat „Demisia! Demisia!”. Toni Petrea n-a știut însă că scandările suporterilor au fost îndreptate către el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Fanii i-au cerut demisia lui Toni Petrea

„Ok, am auzit ceva, dar nu știam că era la adresa mea. Eu eram concentrat doar la joc, când sunt pe bancă mă concentrez numai la joc și la ceea ce trebuie să le transmit jucătorilor. 

Mă bucur ca am egalat, cred ca am avut o evoluție bună. Am primit însă două goluri din faze fixe și un gol pe tranziția negativă. Am condus cu 1-0 și apoi am fost conduși din două greșeli. Am pus presiune și am revenit. Suntem cam tot acolo unde eram înaintea jocului.

Am fost forțat și de împrejurări, și de scor. Nu m-am bucurat la final, eram concentrat la ceea ce se întâmpla pe teren. Am fost mai temperat puțin. Eu cred că este deschisă lupta la titlu. Important este să câștigăm fiecare joc și să sperăm că se vor încurca și ei.

Nu am avut o reacție la adresa unui anumit jucător. Am discutat mai multe chestii înanite de meci și chiar alea s-au întâmplat. Nu am avut o reacție cu un jucător anume. Octavian Popescu a avut un joc consistent, le era teamă celor de la CFR Cluj să-l mai atace”, a spus Toni Petrea, la final.

Reclamă
Reclamă

Pentru FCSB urmează un nou meci „de foc”. Echipa lui Toni Petrea are deplasare în Ștefan cel Mare cu Dinamo. „Trebuie să mă mai liniștesc până la meciul următor. Cu Dinamo orice meci rămâne un derby, să vedem în ce condiții se va disputa. La acest joc nu mai contează pozițiile în clasament”, a încheiat Toni Petrea.

FCSB – CFR Cluj 3-3

FCSB a trăit periculos începutul partidei cu CFR Cluj. Debeljuh l-a pus la grea încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap plasată aproape lângă bară, dintre doi fundași roș-albaștri. FCSB a replicat cu Octavian Popescu, care a reușit un gol de povestit nepoților. Jucătorul de 19 ani, aflat în flancul stâng, la aproximativ 30 de metri de poarta adversă, a trimis o diagonală care s-a oprit în vinclu. Cu toate eforturile, Otto Hindrich n-a mai putut interveni.

Elanul lui FCSB s-a tăiat imediat, iar CFR Cluj a întors scorul până la pauză. În minutul 36, Ciprian Deac a executat perfect o lovitură liberă și Debeljuh a reușit să trimită mingea în poartă surprinzător, cu spatele. Croatul de 25 de ani nu s-a oprit și a făcut-o K.O. pe FCSB. Ciprian Deac a profitat de modul defectuos în care s-a apărat Miron și a scăpat singur cu Vlad. Portarul lui Toni Petrea a încercat să intervină, dar mingea a ajuns la Debeljuh, care a punctat cu ușurință.

Reclamă

Toni Petrea, nervos pe elevii săi, a făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauză. I-a scos din teren pe Ovidiu Popescu, Denis Haruț și Claudiu Keșeru, iar în locul lor au intrat Valentin Gheorghe, Paulo Vinicius și Andrei Dumiter. Interesant e că, după aceste schimbări, roș-albaștrii au schimbat sistemul de joc și au trecut la o apărare cu trei fundași, față de patru în prima repriză.

Schimbările lui Petrea au dat roade, iar FCSB a reușit egalarea în minutul 71, prin Valentin Gheorghe. La serviciu s-a aflat Florinel Coman, care i-a centrat excelent jucătorului transferat de la Astra la începutul sezonului. N-a durat însă mult și CFR Cluj a revenit din nou în avantaj. Alex Chipciu a înscris la un corner cu un șut violent după ce apărarea lui FCSB s-a chinuit să respingă o minge.

N-a fost însă ultimul eveniment al partidei. La ultima fază a meciului, Iulian Cristea a reluat în poartă o centrare a lui Valentin Gheorghe. S-a terminat astfel 3-3, iar distanța de 10 puncte dintre cele două echipe se menține în continuare.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și