Închide meniul

FCSB – Chindia 1-0 | Toni Petrea a anunţat primul verdict în cazul lui Nedelcu. Ce i-a transmis lui Florinel Coman, după ce a fost criticat şi de Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 20:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

FCSB – Chindia 1-0 | Toni Petrea a anunţat primul verdict în cazul lui Nedelcu. Ce i-a transmis lui Florinel Coman, după ce a fost criticat şi de Gigi Becali

Toni Petrea este antrenorul celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB a fost salvată de golul lui Darius Olaru, deşi Florinel Coman a ratat cele mai mari şanse. "Mbappe de România", care a fost criticat şi de Gigi Becali că este prea individualist şi că bate cornerele direct pe poartă, a reuşit să marcheze un singur gol în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce-i drept, Florinel Coman a a lipsit luni bune de pe teren după accidentarea din meciul cu Backa Topola. Toni Petrea e convins că Florinel Coman va sparge gheaţa în curând.

 "La Mediaş, am abuzat de acţiunile individuale în anumite zone în care nu se cerea acest lucru. Am discutat cu jucătorii, am făcut o analiză şi am încercat să îi fac să înţeleagă că trebuie jucat mult mai simplu în treimea de mijloc. Acţiunile individuale trebuie să putem le facem în ultima treime, la finalizare. Florinel Coman a făcut un meci foarte bun astăzi, deşi nu a marcat. A avut vreo două situaţii, dar, cu încredere, va înscrie şi el", a spus Toni Petrea după FCSB – Chindia 1-0

Dragoş Nedelcu s-a accidentat în partida cu Chindia

Dragoş Nedelcu a fost lovit de ghinion în partida cu Chindia. Abia revenit după ruptura de ligamente care l-a ţinut departe de teren aproape 7 luni de zile, Nedelcu a rezistat cu Chindia doar 11 minute. 

"La Nedelcu am înţeles că e o leziune fibrilară. Vom vedea cât e de gravă şi ce va presupune, câte zile de repaus. A spus că a simţit o contractură şi clar e leziune fibrilară", a mai spus Toni Petrea. 

Reclamă

Toni Petrea a vorbit şi despre desele schimbări de poziţie ale jucătorilor în timpul meciurilor. "Abonatul de serviciu" este Ovidiu Popescu. 

"Ovidiu a mai jucat pe această poziţie. Se descurcă foarte bine şi ca fundaş lateral, şi ca fundaş central. A făcut un joc foarte bun, fără greşeală. Îl văd la antrenamente şi îmi dau seama că poate ocupa mai multe posturi", a mai spus Toni Petrea. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și