Închide meniul

FCSB – Chindia 3-2 | „Catastrofă!” Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Andrei Chivulete. „Parcă-s bătuți în cap!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2022, 23:01

FCSB – Chindia 3-2 | „Catastrofă! Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Andrei Chivulete. „Parcă-s bătuți în cap!

Dumitru Dragomir a răbufnit

Dumitru Dragomir, fost șef LPF / Hepta

După o a doua repriză nebună, Andrei Chivulete a scăpat din mâini finalul partidei. În minutul 85, Ianis Stoica a înscris după o degajare greșită a lui Căbuz, dar golul a fost anulat pentru un presupus henț al „perlei” lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Chindia 3-2 | Dumitru Dragomir, scos din sărite de Andrei Chivulete

Cel mai controversat moment al meciului s-a petrecut însă la ultima fază, când Pițian a înscris cu călcâiul în poarta lui Andrei Vlad, dar reușita a fost anulată pentru un presupus ofsaid. Jucătorii lui Emil Săndoi și-au pus mâinile în cap după decizia asistentului.

„Meciul mi s-a părut cam de Divizia C, pe onoarea mea. Catastrofă au fost arbitrii astăzi! Au anulat golul lui Stoica, perfect valabil, apoi au anulat și golul Chindiei, tot perfect valabil. Pe mine nu mă interesează rezultatul, ci greșelile nemaiîntâlnite până acum. În afara de Hațegan și de Kovacs, pe onoarea mea, zici că sunt bătuți în cap! Slabi rău de tot!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

FCSB nici n-a început bine meciul cu Chindia și deja s-a văzut condusă cu 2-0 pe tabela de marcaj. Chindia a deschis scorul pe Arena Națională în minutul 15, prin Daniel Popa. Fostul atacant de la Dinamo a trimis un șut bombă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, iar mingea s-a oprit direct în vinclu.

Chindia nu s-a băgat la cutie după golul lui Daniel Popa, ba chiar a mai marcat o dată în poarta lui Andrei Vlad. Mihai Butean a înscris printre picioarele portarului de la FCSB, după ce a ajuns la un șut ratat al lui Doru Popadiuc.

Reclamă

FCSB – Chindia 3-2 | Gigi Becali și Toni Petrea, inspirați la schimbări

Gigi Becali a răbufnit după ce echipa lui s-a văzut condusă și n-a mai așteptat până la pauză să-l scoată din teren pe Ovidiu Popescu. „Lampard de România” a fost înlocuit de Ianis Stoica, în minutul 40. La cabine, roș-albaștrii au făcut alte două modificări. Radunovic a fost înlocuit de Sorin Șerban, Vali Gheorghe a intrat în locul lui Andrei Cordea.

FCSB a început furtunos repriza secundă și a redus din diferență în minutul 46, prin Darius Olaru. Mijlocașul roș-albaștrilor a înscris cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după o pasă a lui Florin Tănase.

FCSB a continuat să preseze și a egalat în minutul 67, prin Vali Gheorghe, care a fructificat o pasă fabuloasă a tânărului Sorin Șerban. 10 minute mai târziu, același Vali Gheorghe i-a adus pe roș-albaștri în avantaj cu un șut violent, după o pasă a lui Claudiu Keșeru.

Reclamă 4 / 0/3

S-a terminat 3-2 pentru FCSB, care se menține la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 4 etape rămase din sezonul regulat. De cealaltă parte, Chindia e pe poziția a 11-a și are șanse minime la play-off.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și