Închide meniul

FCSB – Chindia 3-2 | „De când am venit, nu am pierdut niciun meci!” Valentin Gheorghe a prins aripi. Cum s-a motivat pe banca de rezerve

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2022, 22:36

FCSB – Chindia 3-2 | „De când am venit, nu am pierdut niciun meci! Valentin Gheorghe a prins aripi. Cum s-a motivat pe banca de rezerve

Valentin Gheorghe, revenire surprinzătoare la FCSB

Valentin Gheorghe, în tricoul lui FCSB / Hepta

Valentin Gheorghe a înscris două goluri în 10 minute în repriza a doua și a răsturnat scorul în favoarea lui FCSB. Jucătorul venit de la Astra e în culmea fericirii în tricoul roș-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Chindia 3-2 | Reacția lui Valentin Gheorghe

„Un meci frumos, 5 goluri marcate, am revenit de la 0-2. Știam că ne așteaptă un meci greu. Suntem fericiți pentru cele trei puncte, foarte importante în economie clasamentului. Nu a fost foarte confortabil, ei s-au pus pe două linii, erau 10 jucători în 16 metri.

(n.r. – la ce te-ai gândit pe bancă, la 0-2?) A fost nevoie de fiecare dintre noi, chiar dacă prima repriză nu a fost foarte bună. Ne bucurăm că la sfârșit am câștigat. Atacăm la fiecare meci, încercăm să construim de jos și se mai întâmplă și greșeli. Va trebui să lucrăm mai mult la antrenament această problemă. De când am venit la FCSB nu am pierdut niciun meci, sunt fericit pentru asta”, a spus Valentin Gheorghe, după FCSB – Chindia 3-2.

FCSB – Chindia 3-2

FCSB nici n-a început bine meciul cu Chindia și deja s-a văzut condusă cu 2-0 pe tabela de marcaj. Chindia a deschis scorul pe Arena Națională în minutul 15, prin Daniel Popa. Fostul atacant de la Dinamo a trimis un șut bombă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, iar mingea s-a oprit direct în vinclu.

Chindia nu s-a băgat la cutie după golul lui Daniel Popa, ba chiar a mai marcat o dată în poarta lui Andrei Vlad. Mihai Butean a înscris printre picioarele portarului de la FCSB, după ce a ajuns la un șut ratat al lui Doru Popadiuc.

Reclamă

Gigi Becali a răbufnit după ce echipa lui s-a văzut condusă și n-a mai așteptat până la pauză să-l scoată din teren pe Ovidiu Popescu. „Lampard de România” a fost înlocuit de Ianis Stoica, în minutul 40. La cabine, roș-albaștrii au făcut alte două modificări. Radunovic a fost înlocuit de Sorin Șerban, Vali Gheorghe a intrat în locul lui Andrei Cordea.

FCSB a început furtunos repriza secundă și a redus din diferență în minutul 46, prin Darius Olaru. Mijlocașul roș-albaștrilor a înscris cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după o pasă a lui Florin Tănase.

FCSB a continuat să preseze și a egalat în minutul 67, prin Vali Gheorghe, care a fructificat o pasă fabuloasă a tânărului Sorin Șerban. 10 minute mai târziu, același Vali Gheorghe i-a adus pe roș-albaștri în avantaj cu un șut violent, după o pasă a lui Claudiu Keșeru.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica a mai reușit să înscrie până la final, după o degajare greșită a lui Căbuz, dar golul a fost anulat pentru un presupus henț al „perlei” lui Gigi Becali. Un minut mai târziu, Andrei Vlad i-a salvat pe roș-albaștri la o execuție a lui Chunchukov din 6 metri, după o gafă a lui Sorin Șerban.

Cel mai controversat moment al meciului s-a petrecut însă la ultima fază, când Pițian a înscris cu călcâiul în poarta lui Andrei Vlad, dar reușita a fost anulată pentru un presupus ofsaid. Jucătorii lui Emil Săndoi și-au pus mâinile în cap după decizia asistentului.

S-a terminat 3-2 pentru FCSB, care se menține la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 4 etape rămase din sezonul regulat. De cealaltă parte, Chindia e pe poziția a 11-a și are șanse minime la play-off.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și