Închide meniul

FCSB – Chindia 3-2 | Ilie Dumitrescu, impresionat de ”remontada” roș-albaștrilor: ”E un lucru extraordinar!” Care au fost fotbaliștii remarcați de ”Mister”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 februarie 2022, 8:21

FCSB – Chindia 3-2 | Ilie Dumitrescu, impresionat de ”remontada” roș-albaștrilor: ”E un lucru extraordinar!” Care au fost fotbaliștii remarcați de ”Mister”

Favoritul lui Gigi Becali mizează pe FCSB în lupta la titlu

Hepta

Ilie Dumitrescu, impresionat de ”remontada” FCSB-ului cu Chindia

Trebuie să evidențiez inspirația lui Toni Petrea, care a trecut la un sistem cu trei fundași centrali. A fost o linie extraordinară de mijloc, mă refer la Tănase și la Olaru, care au făcut un meci extraordinar. Au acoperit bine zonele, au apărut la finalizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe e omul meciului, a făcut o partidă extraordinară, a marcat de două ori, a profitat de greșelile de poziționare. Mai e un lucru extraordinar, care pe mine m-a impresionat, intrarea lui Keșeru. A fost superioritatea în benzi, cu Tavi Popescu și cu Vali Gheorghe. 

Tănase mi-a plăcut foarte mult astăzi, și-a asumat multe faze. E prima dată când îmi place de Șerban, chiar dacă a avut greșeala aia. A avut progresie la picior, mi-a plăcut. I-a ieșit cu CFR-ul, cu sistemul ăsta cu trei, i-a ieșit și acum. Edjouma a fost activ, a încercat să deschidă unghiul de pasare, a jucat între linii”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro

Citește și:

FCSB – Chindia 3-2 | Scandal monstru la final! Oaspeții au avut un gol anulat la ultima fază

FCSB – Chindia 3-2. Roș-albaștrii au reușit o ”remontada” spectaculoasă pe Arena Națională. Toni Petrea și Gigi Becali au fost inspirați la schimbări. Vali Gheorghe, cu o „dublă”, a fost eroul partidei. Oaspeții au fost însă la un pas să dea lovitura la ultima fază.

FCSB nici n-a început bine meciul cu Chindia și deja s-a văzut condusă cu 2-0 pe tabela de marcaj. Chindia a deschis scorul pe Arena Națională în minutul 15, prin Daniel Popa. Fostul atacant de la Dinamo a trimis un șut bombă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, iar mingea s-a oprit direct în vinclu.

Reclamă

Chindia nu s-a băgat la cutie după golul lui Daniel Popa, ba chiar a mai marcat o dată în poarta lui Andrei Vlad. Mihai Butean a înscris printre picioarele portarului de la FCSB, după ce a ajuns la un șut ratat al lui Doru Popadiuc.

FCSB a început furtunos repriza secundă și a redus din diferență în minutul 46, prin Darius Olaru. Mijlocașul roș-albaștrilor a înscris cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după o pasă a lui Florin Tănase.

FCSB a continuat să preseze și a egalat în minutul 67, prin Vali Gheorghe, care a fructificat o pasă fabuloasă a tânărului Sorin Șerban. 10 minute mai târziu, același Vali Gheorghe i-a adus pe roș-albaștri în avantaj cu un șut violent, după o pasă a lui Claudiu Keșeru.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai controversat moment al meciului s-a petrecut însă la ultima fază, când Pițian a înscris cu călcâiul în poarta lui Andrei Vlad, dar reușita a fost anulată pentru un presupus ofsaid. Jucătorii lui Emil Săndoi și-au pus mâinile în cap după decizia asistentului.

S-a terminat 3-2 pentru FCSB, care se menține la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 4 etape rămase din sezonul regulat. De cealaltă parte, Chindia e pe poziția a 11-a și are șanse minime la play-off.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și