Închide meniul

FCSB – Chindia 3-2 | Paul Iacob, jucătorul dorit de Gigi Becali, devastat la finalul meciului: „E o rușine!”. Ce a spus despre oferta de la FCSB: „Voiam să vorbesc pe teren”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 22:28

FCSB – Chindia 3-2 | Paul Iacob, jucătorul dorit de Gigi Becali, devastat la finalul meciului: „E o rușine!. Ce a spus despre oferta de la FCSB: „Voiam să vorbesc pe teren

Paul Iacob, prima reacție după eșecul cu FCSB

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Iacob nu își explică ce s-a întâmplat în repriza secundă, când vicecampionii au marcat de trei ori și au reușit remontada. Jucătorul ofertat de Gigi Becali era cu moralul la pământ și a refuzat să vorbească despre interesul lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Paul Iacob după FCSB – Chindia 3-2

Nu cred că există explicații, nu înțeleg de ce ne-am retras. Am ieșit temători sau prea mulțumiți, ne-a lipsit și agresivitatea.

Nu am ce să vă spun după meciul ăsta, pentru mine e o rușine cum am gestionat a doua repriză. Fiind fundaș central, luând trei goluri, normal că îmi reproșez. Nu înțeleg. Poate trebuia să strâng mai repede la golurile lui Vali Gheorghe.

A fost o săptămână normală (n.r. dacă l-a afectat oferta primită de la FCSB). Eu aveam meci, m-am gândit doar la meci. E adevărat că am pierdut cu 2-3. Ce e de vorbit? Voiam să vorbesc pe teren… ce se vorbește în presă pe mine nu o să mă intereseze niciodată. Nu vreau să discut, vreau să discut în teren„, a spus Paul Iacob la finalul partidei.

S-a terminat 3-2 pentru FCSB, care se menține la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 4 etape rămase din sezonul regulat. De cealaltă parte, Chindia e pe poziția a 11-a și are șanse minime la play-off.

Reclamă
Citește și:

Decizia luată de fundașul ofertat de patronul roș-albaștrilor

Paul Iacob s-a decis după ce a primit o ofertă oficială de la FCSB. Fundașul de 25 de ani al Chindiei a luat hotărârea finală chiar înaintea meciului direct cu roș-albaștrii.

Jucătorul care a impresionat la Târgoviște nu își dorește să se transfere, în această iarnă, la vicecampioana României. Iacob a refuzat propunerea lui Gigi Becali, care îi oferea un salariu lunar de 12.000 de euro, anunță prosport.ro.

Jucătorul format la academia lui Gică Hagi este în ultimele șase luni de contract și își dorește să prindă un contract mai bun la finalul sezonului. Atunci va putea încasa și o primă de instalare. 900.000 de euro este cota de piață apărătorului de bază al lui Emil Săndoi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și