Închide meniul

FCSB – Chindia 3-2 | „S-a încălcat pactul cu Becali?”. Răspunsul dat de Toni Petrea. Cum a explicat schimbările câștigătoare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2022, 22:15

FCSB – Chindia 3-2 | „S-a încălcat pactul cu Becali?. Răspunsul dat de Toni Petrea. Cum a explicat schimbările câștigătoare

Toni Petrea, după FCSB - Chindia 3-2

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB nici n-a început bine meciul cu Chindia și deja s-a văzut condusă cu 2-0 pe tabela de marcaj. Gigi Becali a răbufnit și n-a mai așteptat până la pauză să-l scoată din teren pe Ovidiu Popescu, fiind înlocuit cu Ianis Stoica. După revenirea de la cabine, Radunovic a fost înlocuit de Sorin Șerban, Vali Gheorghe a intrat în locul lui Andrei Cordea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Chindia 3-2 | Ce a spus Toni Petrea despre schimbări

„O revenire spectaculoasă după o primă repriză slabă. Am permis adversarului să marcheze două goluri. Ne-au pus mari probleme, ne-am pierdut capul, n-am ținut de minge, nu știu de ce. L-a pauză am schimbat sistemul și ceva din componența echipei și s-a văzut. Un meci dramatic.

Vali Gheorghe e arma noastră secretă, mă bucur că a intrat foarte bine, a făcut un efort considerabil. De Darius Olaru nu mai e nevoie să vorbesc, toată lumea știe ce travaliu are. Și Keșeru a intrat bine. Sunt jucători care pot începe din primul minut, dar pot intra pe parcurs.

Edjouma a fost okay, are nevoie de timp, dar noi nu avem timp. Ușor, ușor se va integra.

Ovidiu Popescu am aflat că nu se simțea foarte bine și totuși am continuat cu el. Am considerat că e mai bine să nu mai așteptăm până la pauză ca să-l schimbăm. Ne propusesem să nu primim gol astăzi. Ne-am pierdut reperele, am fost temători. Trebuie să lucrăm mai mult pe faza defensivă”, a spus Toni Petrea, după FCSB – Chindia 3-2.

Reclamă

FCSB – Chindia 3-2

Chindia a deschis scorul pe Arena Națională în minutul 15, prin Daniel Popa. Fostul atacant de la Dinamo a trimis un șut bombă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, iar mingea s-a oprit direct în vinclu.

Chindia nu s-a băgat la cutie după golul lui Daniel Popa, ba chiar a mai marcat o dată în poarta lui Andrei Vlad. Mihai Butean a înscris printre picioarele portarului de la FCSB, după ce a ajuns la un șut ratat al lui Doru Popadiuc.

FCSB a început furtunos repriza secundă și a redus din diferență în minutul 46, prin Darius Olaru. Mijlocașul roș-albaștrilor a înscris cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după o pasă a lui Florin Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a continuat să preseze și a egalat în minutul 67, prin Vali Gheorghe, care a fructificat o pasă fabuloasă a tânărului Sorin Șerban. 10 minute mai târziu, același Vali Gheorghe i-a adus pe roș-albaștri în avantaj cu un șut violent, după o pasă a lui Claudiu Keșeru.

Ianis Stoica a mai reușit să înscrie până la final, după o degajare greșită a lui Căbuz, dar golul a fost anulat pentru un presupus henț al „perlei” lui Gigi Becali. Un minut mai târziu, Andrei Vlad i-a salvat pe roș-albaștri la o execuție a lui Chunchukov din 6 metri, după o gafă a lui Sorin Șerban.

Cel mai controversat moment al meciului s-a petrecut însă la ultima fază, când Pițian a înscris cu călcâiul în poarta lui Andrei Vlad, dar reușita a fost anulată pentru un presupus ofsaid. Jucătorii lui Emil Săndoi și-au pus mâinile în cap după decizia asistentului.

S-a terminat 3-2 pentru FCSB, care se menține la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 4 etape rămase din sezonul regulat. De cealaltă parte, Chindia e pe poziția a 11-a și are șanse minime la play-off.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și